Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Így segíthet egy felirat!

A fontos paraméterek megemlítésével és előnyös fotókkal sokat tehetsz azért, hogy hirdetésed minél figyelemfelkeltőbb és informatívabb legyen. Egy felirat sokat segíthet a hirdetés hatékonyságának növelésében. Ez még inkább megkülönböztetheti majd az ingatlant a többitől. Mutatjuk, hogyan érdemes használni a feliratokat!

Az ingatlan.com-on több olyan szolgáltatás is van, amelyekkel kiemelheted a hirdetésedet. Nézzük, mit kell tudni a feliratokról, és mikor érdemes használni őket! 

Mire jó a felirat, és hogyan működik?

Egy felirat jól megválasztva hatékonyan emelheti ki a hirdetésed, így már a találati listában is kitűnhet a többi közül. A feliratokat egy előre meghatározott listából lehet kiválasztani. A színes feliratok a találati oldalon is megjelennek, de azt is érdemes tudni, hogy a felirattól még nem sorolódik előbbre a hirdetésed. Erre érdemes inkább a kiemelés funkciót választanod, a feliratok pedig inkább a figyelmet tudják felkelteni, ezek által emelkedhetsz ki a többi hasonló hirdetés közül. 

Milyen feliratot érdemes használnod? 

Az elérhető feliratokat a hirdetésed szerkesztési felületén található kiemelt fotó alatt, a hirdetés hatékonyságát növelő lehetőségek között a “Felirat” szövegre kattintva találod meg. Felirattal jelezheted például egy hirdetésről, hogy az adott ingatlan azonnal költözhető, vagy éppen áron alul eladó. Érdemes a leendő vevőd vagy  bérlőd fejével gondolkodnod, és azt választanod, ami leginkább megkülönbözteti az ingatlanodat a többitől, legyen szó egy nagy teraszról vagy tóparti ingatlanról. Azaz, van-e esetleg olyan különlegessége az ingatlannak, ami nem derül ki azonnal a borítóképről, de érdekes lehet a potenciális vásárlóknak.

A feliratokat megrendelheted egyhetes vagy egyhavi időtartamra is.

Ajánlott cikkek