Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Kalkulátorok

Az ingatlanügyletek sokszor szerteágazóbbak és bonyolultabbak, mint vártuk. Ilyen esetekben nagy segítséget jelent, ha a várható fizetési kötelezettségeink egy részével már előre tisztában vagyunk. Ebben segítenek kalkulátoraink, amik a leggyakoribb ingatlanokkal kapcsolatos esetekben szolgálnak gyors és személyre szabott eredményekkel.

CSOK kalkulátorunkkal könnyen ellenőrizheted, hogy megfelelsz-e a CSOK követelményeinek, valamint azt is megtudhatod, hogy mekkora otthonteremtési támogatást tudsz igényelni.

Ha magánszemélyként ingatlanunkat bérbe adjuk, az ebből származó bevételünk adóköteles. Kalkulátorunk segít kiválasztani a legmegfelelőbb adófizetési lehetőséget és megmutatja a várható adómérték összegét is.

Ingatlanvásárlás után olykor illetékfizetési kötelezettségünk keletkezhet. Kalkulátorunkkal gyorsan és egyszerűen kiszámítható az illeték mértéke, így pontosan tudhatod, hogy mekkora összeggel kell számolnod.

Amikor ingatlanunkat eladjuk, számolnunk kell azzal, hogy néhány esetben az értékesítés után adót kell fizetnünk. Kalkulátorunk pár adat megadása után kiszámítja, hogy mennyi adót kell befizetned.