Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Kockázatmentes lakáskiadás

Amennyiben Budapesten szeretnénk most lakást kiadni, úgy számos nehézséggel kell szembenéznünk. A pandémia és a ciklikus hatás miatt véget ért egy korszak az ingatlanpiacon. Az árak növekedése lelassult, kevesebb a bérlő, nagyobb a rizikó és konkurenciából is rengeteg van. Manapság jó áron jó bérlőt kifogni szinte felér egy lottó ötössel, de létezik kockázatmentes lakáskiadás. Hogyan? Cikkünkből kiderül!

A többszörösen sújtott piaci helyzetben a Nyolcas.com lakáskezelő cég szolgáltatása ideális megoldás lehet azok számára, akik nem kívánnak bérlőkereséssel vesződni vagy a kiadott lakás ügyintézésével időt tölteni. Ráadásul a cég több mint négyszáz ingatlant kezel teljeskörűen. A cég az ideális bérlő megtalálását követően a havidíjak időben való rendezésétől kezdődően a karbantartáson át a bérlővel történő kapcsolattartásig mindent kézben tart.

"Amennyiben

 Jó ár és megbízható bérlő

Tavaly a lakásárak növekedése mind az eladások, mind a kiadások tekintetében megtorpant. Míg korábban egy lakást könnyedén jó áron tudtunk kiadni, most már nagy körültekintést igényel, hogy az általunk remélt bevétel realizálódjon. Nem csak a pandémia miatt, de általában véve is egy ingatlanpiaci ciklus végére értünk, vagyis most a stagnálás időszakában vagyunk. Jelenleg jóval kevesebb bérlőjelölt van a piacon, mint az elmúlt években. Továbbra sem könnyű feladat kiválasztani közülük az ideális partnert. Ezekben a hektikus, változó időkben meglehetősen nehéz vállalkozásnak tűnik „belőni” az ideális bérleti díjat. Ha sikerül is bérlőt találnunk, de rosszul választunk, akkor sokkal nagyobb bajt is okozhatunk magunknak, mintha hagytuk volna üresen állni.

Miben segít az ingatlankezelő?

Érdemes igazi szakemberhez fordulni, aki átlátja a piacot, helyszíni tapasztalatokkal rendelkezik, és segít abban, hogy valóban jó bérlőt tudjunk kifogni. Egy profi lakáskezelő cég olyan segítséget tud nyújtani, hogy megbízható, időben fizető, a lakást otthonának tekintő személy költözzön a lakásunkba. Odafigyel, hogy a bérlő a szerződés időtartama alatt időben fizessen, illetve a kiköltözést követően jó állapotban adja vissza az ingatlant.

Nyugodtan dőljünk hátra, ők mindent elintéznek

Az ingatlanközvetők is kínálnak bérlakásokat, azonban olyan cég szinte alig akad, aki a bérlakás-kezelés folyamatát teljeskörűen képes bonyolítani. Ezért is abszolút hiánypótló a Nyolcas.com szolgáltatása, amely úttörő vállalkozásként jelent meg a hazai piacon. A cég a lakás meghirdetése előtt szükség szerint a megfelelő berendezésében nyújt segítséget, hogy az piacképes legyen a hatalmas kínálatban. Ezt követően kiajánlják bérlőknek az ingatlant, és megszűrik a jelölteket. A sikeres megbeszélések után pedig szerződést kötnek a bérlővel, intézik a közjegyzői okiratot, elkészítik a leltárat és átadják a bérlő részére a lakást. A beköltözést követően folyamatosan tartják a bérlővel a kapcsolatot, intézik az óraleolvasásokat és a díjfizetést, a javításokat is elvégeztetik, így a tulajdonosnak nem kell kapcsolatban lennie a bérlővel.

"Amennyiben

A hosszútávú siker titka

A tulajdonosok számára abszolút garancia velük szerződni, hiszen nincs kockázat, a Nyolcas.com szakemberei nagy tapasztalattal csakis megbízható bérlőt választanak ki, ha pedig mégis probléma adódik, akkor azt gyorsan és hatékonyan intézik. E mellett a karbantartást is kézbe veszik. Ha kisebb-nagyobb probléma adódik a lakás műszaki berendezéseiben, akkor a szerződött partnereik segítségével gyorsan és szakszerűen javíttatják ki a hibát. A bérlők igényeit maximálisan figyelembe veszik, hogy a hosszú távú és korrekt bérbeadó-bérlő kapcsolat biztosítva legyen. Ez a garancia arra, hogy az 1 éves szerződés lejártát követően a bérlő újabb éveket akarjon eltölteni a lakásunkban.

Ott sem kell lennünk, csak érkezik a bevétel

A bérbeadó a Nyolcas.com segítségével időt és energiát takarít meg, hiszen nem kell személyesen a helyszínre fáradnia, hogy beszedje a havi díjat vagy a felmerülő igényeket megvitassa, mert a lakáskezelő cég teljeskörűen intézkedik. Sokan nem szívesen kerülnek kapcsolatba ismeretlen személyekkel, ezért ilyen szempontból is előnyös igénybe venni a szolgáltatásukat. De akkor sincs probléma, ha a bérbeadó külföldön vagy vidéken él, hiszen még a lakáskezelő cég megbízása ügyében sem kell Budapestre jönnie, online is megköthetik a megbízói szerződést, amely után a Nyolcas.com szinte azonnal meg is kezdi a munkát.

Az ingatlanpiacon 8 éve aktív csapat jelenleg megközelítőleg 420 lakás kezelését látja el Budapesten és az agglomerációban, az állomány pedig folyamatosan növekszik, vagyis egyre nagyobb igény van a teljes körű lakáskezelési szolgáltatásra. Ez a Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag összességében jutányos áron igényelhető, hiszen a bérlőközvetítés mindössze egy havi bérleti díjnak, míg a havi lakáskezelési díj a bérleti díj 10%-ának (minimum 12.500 Ft, maximum 20.000 Ft) felel meg, miközben maximális biztonságban adhatjuk ki az ingatlanunkat, és az elvárt bevétel folyamatosan érkezik a bankszámlánkra.

 

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!