Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Így érheted el a külföldi vevőket, bérlőket!

Jól megválasztott fényképekkel, kitöltött adatlappal, kiemeléssel sokat tehetsz azért, hogy minél több emberhez érjen el a hirdetésed. Azonban ne feledkezz meg a külföldi érdeklődőkről se!

Az ingatlan.com-on lehetőséged van angolul vagy németül is megjeleníteni a hirdetésed, így pedig még több potenciális érdeklődőhöz, akár külföldi bérlőhöz  juthat el a hirdetésed. Mutatjuk, mit kell tenned! 

Hogyan működik? 

Ha szeretnéd, hogy angolul vagy németül is értelmezhető leírással együtt jelenjen meg a hirdetésed, a következő lépésekkel könnyedén megteheted. Az ingatlan.com-ra bejelentkezés után a “Saját hirdetésem” menüponton belül a hirdetésednél a “Módosítom a hirdetésem” gombra kattintani. Ezután a “Szöveges leírás” menüponton belül válaszd ki, hogy angolul, németül vagy mindkét nyelven szeretnéd megadni a hirdetés szövegét.  

Töltsd ki ezeket a mezőket, és hirdetésed leírása automatikusan kikerül a választott nyelvű oldalra is: angolul a  realestatehungary.hu oldalon, németül az  immobilienungarn.net oldalon jelenik meg.

Mit nem kell lefordítanod?

Fontos azt tudni, hogy a hirdetésed alapadatait automatikusan lefordítjuk, valamint a hirdetésed automatikusan kikerül az idegen nyelvű oldalainkra is. Ha pedig a Személyes adataim menüben a Telefonszámoknál bejelölöd, hogy angol és/vagy német nyelven is kereshetnek ezen a számon, akkor telefonszámod is megjelenik a megfelelő nyelvű oldalakon. Az ingatlan.com oldalán a lábléc alatt, jobb oldalon találod meg a német és angol nyelvű oldalakat.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!