Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Öt meseszép és energiatakarékos zöld otthon

Az októberben indult Zöld Otthon Programban kedvezményes, maximum 2,5 százalékos, végig fix kamatozású, legfeljebb 70 millió forintos lakáshitelt igényelhetünk energiatakarékos, új lakóingatlan építésére vagy vásárlására. Cikkünkben öt zöld házat mutatunk be a rohamosan bővülő kínálatunkból.

Vidéki nyugalom és luxus a Zengő lábánál

Pécstől nem messze, Hosszúhetény központjában várja leendő tulajdonosát ez a 100 négyzetméteres új építésű sorház. A kétszintes, amerikai konyhás, 4 szobás, saját 100 négyzetméteres hátsó kerttel rendelkező házhoz dupla garázs, jakuzzi és szauna is tartozik. A festői zöld környezetben fekvő zöld otthon vételára már tartalmazza a napelemes rendszert is.

A népszerű Dunakanyar

Vác népszerűsége töretlen az utóbbi években, a Kastélyliget lakóparkban pedig minden adott a fővároshoz közeli, de mégis nyugodt és csendes életvitelhez. A kétszintes, 3 szobás ingatlanhoz teljesen szeparált, kerítéssel elválasztott, saját használatú kert és autóbeálló tartozik. A házat praktikus elrendezés, rejtett rakodó területek, korszerű technológia- és anyaghasználat, valamint alacsony rezsiköltség jellemzi.

Pompa a cívisvárosban

Debrecen Úrrétje városrészben kezdhetünk új életet ebben a minden igényt kielégítő 100 négyzetméteres, belső 3 szintes, nappali + 4 szobás, erkélyes sorházban. A földszinten terasszal, a tetőtéren tetőterasszal, valamint privát kertkapcsolattal rendelkező prémium zöld otthonban magas hatékonyságú hőszigetelés, levegő-víz hőszivattyús rendszer és mennyezethűtés-fűtés, valamint padlófűtés valósítja meg a környezetbarát és energiahatékony fenntartást.

Örök panoráma Ménfőcsanakon

A Győrtől rövid autóútra elhelyezkedő Ménfőcsanak városrész a Bakony és a Kisalföld találkozásánál várja a leendő lakókat. Csendes, családi házas lakóövezetben egy 1150 négyzetméteres építési telken található ez a duplakomfortos, hőszivattyús, 155 négyzetméteres készház. Az alsó szinten 3 hálószobával, a tetőtérben pedig egy nagy lakrésszel bíró ingatlan kimagasló műszaki tartalommal és minőségi anyagfelhasználással szavatolja a zöld elvárások maradéktalan teljesülését.

Egyedüli kényelem a Római part közelében

A III. kerületi Kalászi köz ad otthont ennek az új építésű luxusingatlannak. A 164 négyzetméteres, duplakomfortos, nappali + 4 hálószobás ikerházban levegő-víz hőszivattyú, padlófűtés, valamint hővisszanyerő szellőztetőrendszer és 3 rétegű 6 légkamrás nyílászárók szolgálják a lakók komfortérzetét, valamint tartozik az ingatlanhoz egy önálló garázs is, ami már a vételár részét képezi.

Zöld otthon kereső

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!