Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5+1 bámulatos és eladó vendéglátóhely

Minden ismert kihívás és nehézség ellenére a vendéglátás egy fontos és tiszteletet, elismerést érdemlő hivatás. Szinte nem akad olyan ember, aki legalább egyszer ne álmodozott volna arról, hogy nyit egy saját  éttermet, vagy egy kis kávézót, esetleg egy cukrászdát. Az első és talán a legfontosabb lépés, hogy megtervezzük a vendéglátóhelyünk pontos típusát és arculatát, majd ezek alapján megtaláljuk a tökéletes helyszínt. Ha kedvet kaptunk a vendéglátáshoz és belevágnánk egy saját vállalkozás indításába, mutatunk 5+1 vendéglátóhelyet a kínálatunkból.

Irány a belváros

A VI. kerületi Jókai utcában található étterem bérleti joga lehet most a miénk. A 200 négyzetméteres belső vendégtérben 80 vendégnek tudunk helyet biztosítani, így az éttermi funkción túl tökéletes céges rendezvények, születésnapok, privát rendezvények lebonyolítására is. A hely további előnye, hogy az ár már tartalmazza a teljes konyhai felszerelést, valamint a vendéglátótér berendezését.

Hangulatos kávézó a Corvin közben

A Corvin köz egyedülálló miliőjében kínálják eladásra a jelenleg kávézóként üzemelő üzlethelyiség bérleti jogát. A Corvin negyed, valamint a forgalmas csomópont közelsége szintén növeli a lokáció értékét. Ráadásul az üzlethelyiség a Corvin mozi épületéhez tartozik, így a mozi látogatóinak figyelmét sem kerüli el. A skandináv stílusú kávézó bérleti joga teljes berendezéssel és céggel együtt eladó.

Hévízi étterem panorámaterasszal

A csodás zala megyei városka legkedveltebb kirándulóhelyén, Egregyen keresi új tulajdonosát ez a csodás étterem. A 2004-ben megnyitott vendéglátóhely épületének és kerthelyiségének kialakításakor gondosan ügyeltek arra, hogy illeszkedjen a környező római kori emlékek forma- és hangulatvilágához. Az egyedi boltíves pincében közel 65-70, míg a panorámateraszon további 110 vendég élvezheti a hazai vendéglátás és gasztronómia remekeit.

Hotel és étterem Szegeden

Dél-Alföld legnagyobb városában lakozik ez a 391 négyzetméter alapterületű, kétszintes, teljeskörűen felújított ingatlan, ami jelenleg étteremkét és panzióként üzemel. A földszinten találjuk az éttermet, az első emelet ad otthont 6 szobának, míg a tetőtérben tovább 4 szobát alakítottak ki. Bár a vállalkozás jól működő, visszatérő vendégkörrel rendelkezik, profilváltás esetén akár magániskola, magánklinika, vagy egészségügyi központ is kialakítható a helyén.

Tökéletes rendezvényhelyszín Nyergesújfalun

A pompás Duna-parti városig, Nyergesújfaluig kell utaznunk, hogy megcsodáljuk ezt a közel 8000 négyzetméteres, mindenkitől elzárt területen fekvő, 3 külön borospincével, vendégházzal rendelkező birtokot. Az épületben 60 fő, a szabadtéri fedett részen további 150 fő, a nagy, középső részen pedig további 300 fő kényelmes elhelyezése oldható meg. A családi vagy céges rendezvényekhez, esküvőkhöz, táncos eseményekhez ideális rendezvényhelyszín teljes berendezéssel együtt eladó.

Ha vendéglátás, akkor Balaton

A Balaton északi partján, Balatonrendesen eladó ez az igazi kuriózumnak számító grandiózus luxusbirtok. A gyönyörű balatoni panorámával rendelkező területen exkluzív panziót, borászatot és hozzá tartozó szőlőbirtokot is találunk. A minden igényt kielégítő komplexum megtestesít mindent, amit különlegesség, pompa és minőség alatt értünk.

Eladó vendéglátóhelyek

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!