Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Itt megtalálod az ingatlanközvetítődet

Az ingatlan adásvétel és kiadás egy összetett, időt, energiát és bizonyos szintű jártasságot igénylő folyamat, ezért érthető, hogy sokan ingatlanközvetítő segítségét kérjük. A megfelelő szakember kiválasztása azért is fontos, mert sokak legértékesebb vagyontárgya kerül a középpontba. Ebben segít az ingatlan.com legújabb kezdeményezése, az Ellenőrzött Partner. A programhoz való csatlakozás díjköteles, és csak azok a közvetítők vehetnek részt benne, akik vállalták, hogy az ingatlan.com munkatársai ellenőrzik a személyazonosságukat, és a profiloldalukon feltüntetett végzettségeiket, képesítéseiket és tagságaikat.

A megfelelő ingatlanközvetítő kiválasztása

Az ingatlanközvetítők közreműködése – és a kölcsönös bizalom – meghatározó a sikeres ingatlanügylet lebonyolításában, kezdve az ingatlan értékbecslésével, át az ingatlan hirdetésén, a potenciális érdeklődők felkutatásán, egészen az ingatlan bemutatásáig.

Ha bővebben is olvasnál az ingatlanközvetítők feladatairól, kattints a cikkre: Ingatlanközvetítő feladata: miben segít az ingatlanközvetítő?

A megfelelő partner megtalálása viszont nem mindig egyszerű, mivel nincs egy olyan gyűjtőoldal, ahol ellenőrzött információk mellett kereshetők közvetítők. Így, ha nincs az ismeretségi körben ingatlanos, akkor maradnak az ajánlások, vagy a netes keresések.

Az ingatlan.com Ellenőrzött Partnerei

Az ingatlan.com legújabb kezdeményezése az ingatlanos kiválasztásában segíti a megbízókat. A kezdeményezés lényege, hogy kereshetővé válnak azok az ingatlanközvetítők, akik vállalták, hogy az ingatlan.com munkatársai ellenőrzik a személyazonosságukat, és a profiloldalukon feltüntetett végzettségeiket, képesítéseiket, valamint tagságaikat. Miután egy ingatlanközvetítő Ellenőrzött Partnerré válik, bekerül az Ingatlanoskeresőbe, és profiloldalán, illetve hirdetésein megjelenik az Ellenőrzött Partneri embléma.

Ellenőrzött Partnerek

Honnan látszik, hogy egy ingatlanos Ellenőrzött Partner?

Szerepel Ingatlanoskeresőben

Az Ingatlanoskeresőben a tulajdonosok és az érdeklődők olyan fontos szempontok szerint kereshetnek ingatlanközvetítőt, mint az értékesítési terület (települések, budapesti kerületek), név, illetve jutalék.

Jó, ha tudod: Az Ingatlanoskeresőbe csak az Ellenőrzött Partnerek kerülnek be.

Így néz ki a profiloldala

Az Ellenőrzött Partnerek részletes profiloldallal rendelkeznek, amin kiemelt helyen jelenik meg az Ellenőrzött Partner embléma. Ha egy közvetítő oldalán az Ellenőrzött Partner kiírás olvasható, akkor biztos, hogy átesett a személyes ellenőrzésen. Ezt jelzi továbbá az ingatlanközvetítő profiljának jobb felső részén látható “Dokumentumok ellenőrizve” jelzés is.

Mit keress a hirdetésen?

Egy adott ingatlanhirdetés megnyitása után könnyen megállapítható, hogy egy Ellenőrzött Partner hirdeti: a hirdetés jobb oldalán látható név és telefonszám mellett az Ellenőrzött Partner embléma is megjelenik, az ingatlanközvetítő fotója és irodája mellett.

Találj rá az ingatlanosodra 

Ha ingatlanügyletedben közvetítő segítségét kéred, fontos, hogy valós információk alapján válaszd ki a neked megfelelő partnert. Mindegy, hogy vennél vagy eladnál, keress az Ingatlanoskeresőnkben az Ellenőrzött Partnereink között!

Irány az Ingatlanoskereső!

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!