Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Itt megtalálod az ingatlanközvetítődet

Az ingatlan adásvétel és kiadás egy összetett, időt, energiát és bizonyos szintű jártasságot igénylő folyamat, ezért érthető, hogy sokan ingatlanközvetítő segítségét kérik. A megfelelő szakember kiválasztása azért is fontos, mert sokak legértékesebb vagyontárgya kerül a középpontba. Ebben segít az ingatlan.com kezdeményezése, a Partner Program. A programhoz való csatlakozás díjköteles, és csak azok a közvetítők vehetnek részt benne, és válhatnak Ellenőrzött Partnerré vagy Prémium Partnerré, akik vállalták, hogy az ingatlan.com munkatársai ellenőrzik a személyazonosságukat, és a profiloldalukon feltüntetett végzettségeiket, képesítéseiket és tagságaikat.

A megfelelő ingatlanközvetítő kiválasztása

Az ingatlanközvetítők közreműködése – és a kölcsönös bizalom – meghatározó a sikeres ingatlanügylet lebonyolításában, kezdve az ingatlan értékbecslésével, át az ingatlan hirdetésén, a potenciális érdeklődők felkutatásán, egészen az ingatlan bemutatásáig.

Ha bővebben is olvasnál az ingatlanközvetítők feladatairól, kattints a cikkre: Ingatlanközvetítő feladata: miben segít az ingatlanközvetítő?

A megfelelő partner megtalálása viszont nem mindig egyszerű, mivel nincs egy olyan gyűjtőoldal, ahol ellenőrzött információk mellett kereshetők közvetítők. Így, ha nincs az ismeretségi körben ingatlanos, akkor maradnak az ajánlások, vagy a netes keresések.

A megbízó és az ingatlanos egymásra találását segíti a Partner Program

Az ingatlan.com legújabb kezdeményezése, a Partner Program az ingatlanos kiválasztásában segíti a megbízókat. A kezdeményezés lényege, hogy kereshetővé válnak azok az ingatlanközvetítők, akik vállalták, hogy az ingatlan.com munkatársai ellenőrzik a személyazonosságukat, és a profiloldalukon feltüntetett végzettségeiket, képesítéseiket, valamint tagságaikat. Miután egy ingatlanközvetítő csatlakozott a Partner Programhoz, bekerül az Ingatlanoskeresőbe, és profiloldalán, illetve hirdetésein megjelenik vagy az Ellenőrzött Partner, vagy a Prémium Partner embléma.

Honnan látszik, hogy egy ingatlanos Ellenőrzött Partner?

Szerepel Ingatlanoskeresőben

Az Ingatlanoskeresőben a tulajdonosok és az érdeklődők olyan fontos szempontok szerint kereshetnek az Ellenőrzött Partnerek között, mint az értékesítési terület (települések, budapesti kerületek), név, illetve jutalék.

Jó, ha tudod: Az Ingatlanoskeresőbe csak az Ellenőrzött Partnerek és a Prémium Partnerek kerülnek be.

Így néz ki a profiloldala

Az Ellenőrzött Partnerek részletes profiloldallal rendelkeznek, amin kiemelt helyen jelenik meg az Ellenőrzött Partner embléma. Ha egy közvetítő oldalán az Ellenőrzött Partner kiírás olvasható, akkor biztos, hogy átesett a személyes ellenőrzésen. Ezt jelzi továbbá az ingatlanközvetítő profiljának jobb felső részén látható “Dokumentumok ellenőrizve” jelzés is.

Mit keress a hirdetésen?

Egy adott ingatlanhirdetés megnyitása után könnyen megállapítható, hogy egy Ellenőrzött Partner hirdeti: a hirdetés jobb oldalán látható név és telefonszám mellett az Ellenőrzött Partner embléma is megjelenik, az ingatlanközvetítő fotója és irodája mellett.

Kik azok a Prémium Partnerek?

A Prémium Partnerek részt vettek személyesen egy ellenőrzésen, melynek során az ingatlan.com kollégái ellenőrizték személyazonosságukat, és a profiloldalukon feltüntetett végzettségeiket és tagságaikat igazoló dokumentumokat. A Prémium Partnerek további ismérve, hogy legalább egy éve hirdetnek az ingatlan.com-on és igazoltan kiemelt figyelmet fordítanak a hirdetéseik valóságtartalmára.

Hogyan ismerhetjük fel a Prémium Partnereket?

A Prémium Partnerek profiloldala

A Prémium Partnerek kiemelt profiloldallal rendelkeznek, amin megjelenik a lila Prémium Partner embléma, valamint a “Dokumentumok ellenőrizve” szöveg, ami az egér ráhúzásával információt is megjelenít az érdeklődőknek arról, hogy a közvetítő milyen feltételek teljesítésével válhatott Prémium Partnerré. A profiloldalon ezeken kívül megjelenik a közvetítő fényképe, az iroda logója és neve, valamint a közvetítő értékesítési területe(i) is.

A Prémium Partnerek hirdetései

Egy adott ingatlanhirdetés kapcsolati blokkja egyértelműen árulkodik arról, ha Prémium Partner a hirdető. A hirdetés jobb oldalán látható név és telefonszám mellett a Prémium Partner embléma is megjelenik, az ingatlanközvetítő fotója és irodája mellett.

Az elsők között szerepelnek az Ingatlanoskeresőben 

Az Ingatlanoskeresőben a Prémium Partnerek kereshetősége szintén az értékesítési területre (települések, budapesti kerületek), névre, valamint jutalékra terjedhet ki.

Jó, ha tudod: Az Ingatlanoskeresőben elsők között a Prémium Partnerek jelennek meg, majd őket követik az Ellenőrzött Partnerek.

Hol találkozhatunk még Prémium Partnerekkel?

Az ingatlan.com főoldalán

A Prémium Partnerek megjelennek az ingatlan.com főoldalán, egy külön a Prémium Partnereknek fenntartott megjelenési blokkban. A blokkban megjelenő közvetítők profiljai kattinthatók, ami a közvetítő személyes profiloldalára tereli az érdeklődőket, így megkönnyítve a kapcsolatfelvételt.

A találati listákon

A főoldalon túl találkozhatunk a Prémium Partnerekkel a találati listák jobb oldalán is. Ez azt jelenti, hogy ha egy olyan kerületre vagy településre keresünk, ami szerepel egy Prémium Partner értékesítési területei között, akkor az adott partner megjelenik a jobb oldali megjelenési blokkban. Az itt megjelenő profilok szintén kattinthatóak, ami azért előnyös, mert így olyan szakemberekkel tudjuk gyorsan és egyszerűen felvenni a kapcsolatot, aki hirdet ingatlant az adott lokációban.

A magánhirdetői felületen

A Prémium Partnerek értékesítési területeik alapján megjelennek a magánhirdetői felületen is. A Prémium Partnerek azoknál a magánhirdetőknél jelennek meg, akiknek van 30 napnál régebben feladott hirdetése. Vagyis ha nem tudtuk 30 nap alatt eladni, vagy kiadni az ingatlanunkat, a megjelenésnek köszönhetően közvetlenül kapcsolatba tudunk lépni a Prémium Partnerekkel, és a segítségüket kérni az eladásban, vagy a kiadásban.

Találj rá az ingatlanosodra 

Ha ingatlanügyletedben közvetítő segítségét kéred, fontos, hogy valós információk alapján válaszd ki a neked megfelelő partnert. Mindegy, hogy vennél vagy eladnál, keress az Ingatlanoskeresőnkben az Ellenőrzött Partnereink, illetve Prémium Partnereink között!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!