Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

4+1 kiadó győri lakás egyetemistáknak

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022. augusztus 17.

Felvettek az egyetemre, de távol van a családi fészektől és egy szuper albérletet keresel? Összegyűjtöttük Győr legjobb kiadó lakásait, amelyekre egyetemistaként is rárepülhetsz. Lássuk, melyik ez az 4+1 ingatlan, amelyet érdemes megnézned, ha a felsőoktatási tanulmányaid idejére kényelmes otthont szeretnél magadnak.

Gyönyörű otthon negyedórára az egyetemi épületektől

Ez a luxus berendezéssel ellátott, teljeskörűen felújított lakás a felújítás utáni első lakóját várja. A tulajdonos nem épp mindennapi bulizásra adná ki, hanem olyan igényes bérlőket keres, akik megőrzik a lakás állapotát. Ha a fiatalokra jellemző hév ellenére ilyen vagy, akkor ez az ingatlan álomlakásoddá válhat a felsőoktatásban töltött éveidre. További előnye, hogy a lakásban klíma berendezés található, továbbá konyha teljesen gépesített. Győr történelmi belvárosában található, az egyetemtől kb. 20 perc sétára vagy negyedórányi tömegközlekedésre. 

Púderszínű kiegészítők, újépítésű álomlakás

Mesébe illő ez az újépítésű kiadó győri lakás, amelynek 3 szobájában akár egy kisebb baráti társaság is elfér. A negyedik emeleti ingatlanhoz 20 négyzetméteres erkély is tartozik, így a jobb idővel megáldott hónapokban akár ki is lehet ülni, reggelizni, vacsorázni, borozni, beszélgetni. Ez a lakás szintén a történelmi belvárosban található, ami ugyan nem az egyetem szomszédságába esik, de egyrészt nincs elérhetetlen távolságban, másrészt minden más szükséges szolgáltatás, bolt így csak egy karnyújtásnyira esik tőle.

OLVASD EL EZT IS! Néhány jótanács, hogy téged válasszon a főbérlő

Panorámával a Dunára

Dinamikus, fiatalos hangulatú konyha, élénk színek, kényelmes otthon. Ez jellemzi a Gyóni Géza sétány kiadó 3 szobás lakását, amelynek erkélyéről, de még további két helyisége ablakából is rálátni a Mosoni-Dunára. Egy zajos, fárasztó nap után kincset ér itt megpihenni, felbontani egy sört, és beszélgetni a barátokkal, vagy egyszerűen csak nézni a megnyugtató kilátást. A modern lakáshoz teremgarázsban autóbeálló is jár, így ha van autód, a városban való közlekedés gyors, ám gyalog vagy tömegközlekedve sincs messze az egyetem.

Homokszínű penthouse 

Ez a kiadó győri lakás ugyan már nagyobb távolságra esik az egyetem vonzáskörzetétől, de aki szép, nyugodt otthonra vágyik, és ezért vállal némi utazást is, annak érdemes szemügyre vennie. A képek magukért beszélnek. A belső terekben uralkodó homokszín olyan nyugalmat és egységes szépséget ad a lakásnak, ahol bárki szívesen megpihenne egy fárasztó egyetemi nap után, hát még egy éjszakai ereszd el a hajam vagy után, vagy a semmi elterelő ingert nem kívánó vizsgaidőszakban. 

kiadó győri

Csocsóasztal, dinamikus színek és terek

Győr Nádorváros részén kiadó ez a penthouse lakás, ami egyben közösségi tér is, ha megnézed, hogy van berendezve. A nappali és a konyha határán csocsóasztal áll, egyetemisták álma. Az üde, vidám színek és modern berendezés fiatalokat csalogató. Ha ez mind nem lenne elég, a lakáshoz egy 40 négyzetméteres terasz is tartozik, amely növeli az ingatlan használható területét és panorámájával fontos hangulati elem is. Itt akár egy 2-3 személyes jakuzzimedence is elhelyezhető, tovább növelve a kényelmet.

kiadó győri

Kiadó lakások Győrben

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!