Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Vegyél részt az ingatlan.com fotópályázatán és nyerj értékes ajándékokat!

  • 3 perc olvasási idő
  • 2024. április 12.

A fotózás nem csupán egy hobbi vagy szenvedély, hanem egy lehetőség arra, hogy megörökítsük a számunkra különleges pillanatokat és helyszíneket. Ha te is szereted lencsevégre kapni a magyar városok egyedi arcát, akkor mutasd meg kedvenc alkotásod és nyerj az ingatlan.com fotópályázatán!

Hogyan vehetsz részt a pályázaton?

Elő a kamerával és fedezd fel a várost!

Legyél kreatív és készíts fotókat, amelyek bemutatják egy magyar város karakterét, történetét vagy érdekességeit. A fotópályázaton egy általad készített városi fényképpel vehetsz részt. A játékban való részvételhez az alábbifotópályázatot kihirdető poszt alatt, kommentben küldd el a kiválasztott képed, a helyszín meghatározásával együtt. 

Fontos: A beküldött fényképeken nem szerepelhet felismerhető módon természetes személy és nem lehet rajta olyan tárgy vagy élőlény, ami nem illik a játék koncepciójához (pl. felismerhető gépjármű). Egy kommentelő csak egy képpel nevezhet.

Hogyan nyerhetsz?

A dobogóra azok a fotósok állhatnak fel, akiknek a képei a felhasználóktól a legtöbb like-ot, a szakmai zsűritől pedig a legtöbb szavazatot kapják. 

Nyeremények

Első helyezett: 1 darab FUJIFILM narancssárga Instax Square SQ1 fényképezőgép + 1 csomag FUJIFILM Instax Square film, és 1 darab “Nánási Pál: Az utazós mobilfotózásról” online kurzus, a Mesterakadémia.hu weboldalán.

Második és harmadik helyezettek: 1-1 darab, “Nánási Pál: Az utazós mobilfotózásról” online kurzus, a Mesterakadémia.hu weboldalán.

A fotópályázat szabályzatát itt találod.

A játékban való részvétellel a játékos elismeri, hogy a Játékszabályzatot, különösen annak adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseit megismerte, magára nézve kötelezőnek fogadja el és hozzájárulását a fényképek ingatlan.com általi, Játékszabályzatban leírtak szerinti felhasználásához megadja.

A fotópályázat 2024.  április  12. -2024. május 3. 12:00-ig tart.

Indulj el a városi kalandra, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!