Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Utazás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe

  • 2 perc olvasási idő
  • 2022.04.20.

Folytatjuk megyei körutazásunkat, így Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe látogatunk. Mostani toplistánkban számos szép és érdekes ingatlant mutatunk a Nyírségből és a Felső-Tisza-vidékéről, ráadásul egy valódi kuriózummal is megismerkedhetünk.

Filagóriával a tökéletes nyugalomért

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csodás, nyírségi településén, Nagykállón kezdjük mostani kirándulásunkat. Egy csendes utcában kínálják eladásra ezt a kitűnő állapotban lévő családi házat. A 120 négyzetméteres, négyszobás ingatlan vonzerejét az udvaron található konyhával felszerelt filagória jelenti, de nem elhanyagolható a dupla garázs, valamint az öntözőrendszerrel ellátott térkövesített és parkosított udvar sem.

Páratlan kivitelezés

Folytassuk utazásunkat és látogassunk el Jármi gyönyörű községébe. Ha megtekintettük a nevezetes Református templomot, fordítsuk figyelmünket erre a minőségi anyagokból készült és gyönyörűen berendezett ingatlanra. Az újszerű, 250 négyzetméteres, négyszobás családi ház kivitelezése és hangulata igazán páratlan. A korszerű és modern berendezések és eszközök a hétköznapok kényelmét, míg a medence, a megközelítőleg 80 négyzetméteres, félig zárt filagória, a külső konyha, valamint a gyermekeknek szánt játszósarok a szabadidő minőségi eltöltését szolgálja.

Közvetlen vízparti fekvés

D. Nagy Lajos szülővárosában, Tiszalökön egy nagyon különleges hirdetéssel találkozhatunk. Közvetlen vízparton két családi ház eladó, amik helyrajzilag különállóak, de a gyakorlatban egymás mellett lévő, összefüggő telken állnak. A két telek együtt 964 négyzetméter. A két ház közül a nagyobb 176 négyzetméteres és kétszintes, míg a kisebb 35 négyzetméteres és egyszintes, valamint tartozik hozzá egy 18 négyzetméteres fedett terasz is. A közvetlen vízparti fekvést pedig a telekhez tartozó, kizárólagos használatú kikötőhely és privát stég teszi hangsúlyossá.

Aprólékos igényesség

Buj Szabolcs-Szatmár-Bereg megye varázslatos kis települése. Itt keresi következő lakóját ez az újszerű, 160 négyzetméteres, négyszobás családi ház. Az aprólékos igényesség és a maximális kényelmi szempontok nem csak a házra, hanem a többi épületrészre is maximálisan jellemzőek. A ház alatt egy garázs, illetve két pincerész is fekszik. A kapubeálló mellett található egy növénnyel befuttatott kocsibeálló, az udvaron pedig egy szintén parkolásra szolgáló filagória. A terasz alatt egy nyári konyhát találunk. Szintén ezen a részen kapott helyet egy szalonnasütő, valamint egy sütésre kialakított kemence is.

Pompa és maximális komfort

Következő állomásunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén, Nyíregyházán vár minket. Oros kivezető egyik legszebb utcájában, lakó- és pihenőövezetben tárul elénk ez a 112 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 2014-ben teljes felújításon esett át, az elektromos hálózat, vízvezeték és gázrendszer is teljes cserét kapott, valamint kondenzációs gázkazán, LED világítás, és riasztórendszer is helyett kapott a korszerűsítés során. Tovább növeli az ingatlan komfortszintjét az udvaron álló 20 négyzetméteres, fahatású lemezgarázs.

+1: Eladó skanzen

Nem mindennapi ingatlannal zárjuk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei körutazásunkat. Tiszadob belterületén, 1725 négyzetméteres, összközműves telken 1770 előtt épült nádtetős parasztházak eladók kemencés házzal, székely dézsával, kukoricacsűrrel, kerekeskúttal. A népi építészet jellegzetességei és gyöngyszemei igazi kuriózumot jelentenek nemcsak az építészet és a kultúra, de a turizmus szerelmeseinek egyaránt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ingatlanok

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!