Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Új építésű lakást vennél, de még keresed az igazit? Íme 4 egyedülálló lakópark

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.03.30.

A lakóparkkereső segítségével könnyedén megtalálhatod álmaid új otthonát. A lakopark.ingatlan.com oldalon elhelyezkedés, ár, négyzetméter és szobák szerinti keresési paramétereket tudsz megadni.  Az adott lakópark oldalán pedig részletesebben olvashatsz az épület előnyeiről, milyen szolgáltatóegységek, közintézmények és szórakozási lehetőségek vannak az épület környékén. Válogatásunkban összegyűjtöttünk nektek 4 egyedülálló lakóparkot az ország különböző pontjairól!

Egyedülálló luxus resort- Zala Springs Golf Resort

Hévíztől mindössze 8 kilométerre, a festői környezetű Zalai-dombok ölelésében épül a Zala Springs Golf Resort, melyet a nemzetközileg elismert Robert Trent Jones Jr. tervezett. Golfpálya mellett egy ötcsillagos szálloda, villapark, üzletek, wellnessközpont, éttermek és luxus lakóingatlan fejlesztés is a projekt része. Azoknak a természetkedvelő befektetőknek és új álomotthont keresőknek ajánljuk, akik egy kulcsrakész, modern és exkluzív otthont keresnek.

Családi otthonok Zuglóban- Kertvárosi lakópark

Csendes, a Soroksári kiserdő és a Duna közelségében, igazi családbarát otthonokat találunk a Kertvárosi lakóparkban. A lakásokat hatalmas közös terek jellemzik, de a privát szféra kialakítására is nagy figyelmet szenteltek a kivitelezők, a szeparált gyermekszint és a tökéletes hangszigetelés biztosítja az új tulajdonosok nyugalmát. Előnyei között szerepel, hogy a lakások fenntarthatósági költsége alacsony, valamint a zárt lakókertben biztonságban tudhatjuk a gyermekeinket.

Elegancia és kényelem Mogyoródon – Napraforgó lakópark

Képzeljünk magunk elé egy nyugodt zöldövezetet, közel a főváros zsongásához. A mogyoródi Napraforgó lakóparkban kilenc lélegzetelállító otthon jakuzzival felszerelt tetőterasszal és saját kerttel várja leendő lakóit. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően pedig minden gyorsan elérhető. Budapest belvárosa autóval tizenöt perc alatt elérhető, Gödöllő városa pedig 15 kilométer távolságra található megannyi kikapcsolódási lehetőséggel.

Kertvárosi álomotthonok – Village Garden Lakópark 

A Village Garden Lakópark kiváló választás azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a város kínálta megannyi előnyt és kényelmet, valamint a vidéki kertvárosokat jellemző harmóniát és biztonságot. A Zsámbéki-medence délkeleti részében, Páty centrumához közel található, remek infrastruktúrával. A lakópark egyik oldalát a füzes patak és az azt övező erdő határolja, igazi kertvárosi életteret kínál a leendő tulajdonosok számára.

Még több lakópark

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!