Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Saját terasz, saját budapesti panoráma

Ma már egyre népszerűbb  szempont ingatlankeresés során, hogy otthonunkhoz egy külső tartózkodó, vagyis terasz, erkély, illetve loggia tartozzon, ahol kipihenhetjük a nap fáradalmait, vagy éppen családi és baráti összejöveteleket tarthatunk. Legújabb válogatásunkban 6+1 budapesti ingatlant mutatunk be, amelyek magával ragadó panorámával büszkélkedhetnek.

XII. kerületi friss levegő

Istenhegy legszebb részén egy csendes mellékutcában található ez a minden szobából gyönyörű panorámával rendelkező, kitűnő állapotú, 112 négyzetméter alapterületű lakás. A 23 négyzetméteres, panorámás teraszra minden szobából kiléphetünk. Tovább emeli az ingatlan színvonalát zöld környezete, a kiváló levegő, ráadásul infrastrukturális adottságaiból fakadó könnyen elérhető a belváros is. A kirándulni vágyók pedig könnyen megközelíthetik a Normafát vagy éppen a Kis-Svábhegyet is.

Duna-parti nyugalom

A Marina Parton helyezkedik el ez a déli tájolású, dunai panorámás kétszobás, nagy erkélyes lakás. Az épület közvetlenül a Duna mellé épült kimagasló kivitelezési minőségben. A Marina Part az első ütemének elkészülése óta a főváros prémium városrészének számít, ami rendszeresen maga mögé utasít számos pesti belvárosi és budai hegyvidéki, tradicionálisan drága területet. A belváros gyors és kényelmes elérhetőségének, valamint a Duna, a Margit-sziget és számtalan egyéb szabadidős lehetőség közelségének köszönhetően a XIII. kerület évek óta a fővárosi lakáskeresők egyik kedvence.

Az exkluzív II. kerület

A tágas, napfényes ingatlan a II. kerület prémium övezetében található. Az 59 négyzetméteres ingatlan a közelmúltban esett át a teljeskörű felújításon, így minőségi beépített bútorok, egyedileg gyártott konyhabútor, burkolatok és szaniterek teszik igazán otthonossá. A lakásból élvezhető örökpanoráma pedig a nap minden percében elvarázsolja a lakókat.

Belvárosi nyüzsgés

A IX. kerületben, a Kálvin tértől 2 percre, a Ráday utca díszburkolatos részén eladó ez a magas minőségben felújított, napfényes, dél-nyugati tájolású, harmadik emeleti, nagy belmagasságú, erkélyes polgári lakás. A ház 1916-ban épült szecessziós stílusban. A lakás 106 négyzetméter alapterületű és kifogástalan állapotú. Az erkélyre kiülve az egész Ráday utca belátható.

Elrejtett terasz a belváros szívében

Budapest XIII. kerületében, a Petneházy utcában található ez az újszerű penthouse lakás 125 négyzetméteren. A lakás amerikai konyhás nappalijából nyílik a 40 négyzetméteres tetőtéri terasz, mely rendkívül hangulatossá teheti a baráti és családi összejöveteleket. A környéket remek közlekedés és a kitűnő ellátottság jellemzi minden tekintetben. 

Hetedik kerületi életérzés

VII. kerület Külső-Erzsébetvárosban, a Garay téren fekszik ez a 100 négyzetméteres, utcára néző, erkéllyel rendelkező, duplakomfortos lakás. Az ingatlant 2020-ban prémium anyagok felhasználásával újították fel. Jelenleg 2 külön lakásból áll, melyek alkalmasak az egybenyitásra. Az első lakás 56 négyzetméteres, 21 négyzetméter erkéllyel, a második pedig 44 négyzetméteres, 1 négyzetméteres loggiával. Lokációjának köszönhetően a Városliget és a Keleti pályaudvar csupán 5 perc gyalog. 

Festői táj a III. kerületben

A harmadik kerületi Rózsadomb utcában kínálkozik eladásra ez az meseszép örökpanorámás ingatlan, mely déli fekvésének köszönhetően rendkívül napfényes. A festői táj környezetében található gondozott ház 1998-ban épült. A telek lejtéséből adódóan a környező tájra és Budapest egy részére bámulatos panoráma tárul elénk a 25 négyzetméteres teraszról. Az ingatlan leginkább azoknak remek választás, akiknek fontos a békés, zöld környezet, a friss levegő, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környékről és a belvárosról.

Budapesti lakások

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!