Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Páratlan luxusházak, amikhez moziszoba is tartozik!

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.08.05.

A mozizás sokunk kedves időtöltése, a szórakozást viszont számos bosszantó dolog tudja elrontani. A csokipapírok folytonos csörgése, a zavaró mobilozás, a kényelmetlen székek, vagy a hangos beszéd mind-mind a moziélmény rovására mehet. Mostani toplistánkban 5+1 olyan ingatlant mutatunk, ahol nem kell ilyen kellemetlenségektől tartanunk, hiszen a házak alaptartozéka a saját moziszoba.

Pompa és kényelem

Győr új építésű övezetében kínálják eladásra ezt a 900 négyzetméteres, gyönyörűen parkosított telken elterülő 240 négyzetméteres luxusházat. A házban egyszerre figyelhető meg a kényelem és a pompa, így az új lakók a minőségi kialakítás és a kiemelkedő komfortérzet előnyeit egyszerre élvezhetik. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, öt szoba, két fürdőszoba, vendég mellékhelyiség, mosókonyha, gardróbszoba, két terasz és egy garázs található. A ház hátsó részén ráadásul még egy garzonrészt is kialakítottak fürdővel, 12 négyzetméteres terasszal. A felhőtlen pihenésért és szórakozásért pedig a privát moziszoba a felelős.

Nagy terek és meleg színek

Listánk következő szereplője Dunakesziről érkezik, és szintén megtalálható benne mindaz, ami a luxus szintjéhez tartozik. A jó elrendezésű házra a tágas, nagy terek, a meleg színek és az otthonosság jellemző. A ház kényelmét fokozza az intelligens programozás, amely kiterjed a biztonsági rendszer, a hő- és fényszabályozás, illetve a konyhai gépek vezérlésére is. Itt azonban még nem ér véget a különlegességek listája, hiszen a házhoz tartozik még egy szauna, egy jakuzzi, valamint egy moziszoba is.

Esztétikum és környezettudatosság

A budapesti Helikopter lakópark egy igazán egyedülálló ingatlannal képviselteti magát mostani válogatásunkban. Esztétikum, minőség, jól átgondolt tervezés és magas színvonalú kivitelezés jellemzi az ingatlant, ami egy 850 négyzetméteres, gyönyörűen parkosított telken fekszik. A ház kimagasló műszaki megoldásokkal rendelkezik, amibe beletartozik többek között a geotermikus hűtési- és fűtési rendszer, a napkollektor, az esővíz kiemelő rendszer, valamint a saját fúrt kút is. A ház alapterülete 160 négyzetméter, az igazi különlegességet viszont a szintén 160 négyzetméteres pinceszint jelenti. Itt találjuk ugyanis a dupla garázst, továbbá egy wellness-részleget is  jacuzzival, szaunával, infraszaunával. A moziszoba szinte már extra ráadás, amit vászonnal, projektorral és kényelmes bőrfotelekkel szereltek fel.

Minimál stílus és a legmodernebb technológia

Maradjunk még egy rövid időre Budapesten, és tekintsük meg a XVIII. kerületben, a Szántás utcában eladásra kínált luxusházat is. A 450 négyzetméteres, ötszobás ingatlant a legnagyobb gondossággal és igényességgel, valamint a legmodernebb technológiák alkalmazásával alakították ki. A napelem, a napkollektor, a geotermikus mennyezeti hűtés, az ujjlenyomatos beléptető-rendszer, a hővisszanyerős szellőztetőrendszer mind-mind megtalálható az ingatlanban, ahogy a 3D-s moziszoba is, amivel a szórakozás egy igazán kiemelkedő szintjét élvezheti a leendő tulajdonos.

Kétszintes családi ház megannyi extrával

A mogyoródi Szentjakab parkfaluban járunk, ahol egy igazán paradicsomi környezetben lehet miénk ez a minőségi kialakítású és számos extrával ellátott családi ház. A kétszintes, hatszobás, 302 négyzetméteres ingatlant a XXI. század elvárásai szerint alakították ki: gépesített konyha, napelem, inverteres klíma, távirányítóval ellátott redőnyök, központi porszívó, medence, valamint egy csodaszép kandalló szolgálja az új tulajdonos kényelmét. A szuterénben pedig a jakuzzin és a finn szaunán túl a moziszoba gondoskodik a maximális kikapcsolódásról és feltöltődésről.

Modern stílus és igazi luxus

Mai bemutatónkat Debrecenben zárjuk. A Homokkert városrészben eladó ékszerdoboz igazi luxuskörnyezetet garantál a következő lakójának. A 290 négyzetméteren kényelmesen elfér négy hálószoba, egy kandallóval kiegészített hatalmas, galériás nappali-konyha-étkező. A nappaliból kiléphetünk egy nagy, 31 négyzetméteres teraszra, ahonnan már csak pár lépés a hátsó terasz, ahol a jakuzzi segít kipihenni a mindennapok fáradalmait. A kertben található, ellenáramoltatóval felszerelt medence a nyári hőségben jelent kikapcsolódási lehetőséget, míg a pincerészben megtalálható moziszoba télen-nyáron a rendelkezésünkre áll.

Még több luxusingatlan

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!