Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Pazar panelprogramos lakások Budapesten

  • 2 perc olvasási idő
  • 2022.02.25.

Az energiahatékonyságot emlegetve szinte biztos, hogy nem a panellakásokra gondolunk elsőként. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy sokak szerint az energiahatékonyság és az “olcsó” panelok kizárják egymást. Szerencsére ez nem minden esetben valós állítás, elég, ha a panelprogramra gondolunk. A panelprogram során korszerűsített lakásoknak egyfelől emelkedik az energiahatékonyságuk, másfelől pedig növelik a családok komfortérzetét és mérséklik a rezsit is.

Mostani összeállításunkban 5+1 páratlan panelprogramos lakást mutatunk meg a fővárosi kínálatból.

A panelprogramról röviden

A panelprogram az állam azon törekvése és programja volt, ami a lakások külső és belső felújítását és korszerűsítését támogatta annak érdekében, hogy a lakóépületek energiagazdálkodása hatékonyabbá váljon. Voltaképpen a rehabilitáció során elvégzett épületgépészeti-, villanyszerelési- és homlokzati hőszigetelési fejlesztések, valamint az elavult nyílászárók cseréi növelték az energia-megtakarítást.

Bár a programot 2020-ban határozatlan időre felfüggesztették, az kijelenthető, hogy nagyon sok panellakás energiahatékonyságát sikerült növelni, a beruházások pedig jelentősen felértékelődnek annak tudatában is, hogy a panellakások népszerűsége napjainkban is töretletlen.

A panelprogram ugyan jelenleg nem elérhető, de a lakásfelújítási támogatás kihasználásával is sokat tehetünk otthonunk korszerűsítéséért.

Gyöngyszem Zuglóban

A méltán népszerű Újváros parkban kínálják eladásra ezt a két és félszobás, igényesen és esztétikusan felújított panelprogramos lakást. A fiatalos és praktikus elrendezésen túl tovább növeli az életteret az amerikai konyhás kialakítás, valamint az így kialakított különálló félszoba. A panorámás kilátással büszkélkedő ingatlan az energiahatékonyság terén is kiemelkedő, hiszen kizárólag energiatakarékos LED világítással rendelkezik.

Zugló panel

Pár perc sétára a Duna-parttól

Békásmegyer rejti listánk következő lakását, a pompásan felújított, kellemes hangulatú ingatlant a Juhász Gyula utcában találjuk. Az első emeleti, 52 négyzetméteres, kétszobás lakásban a villanyvezetékek cseréje megtörtént, új, műanyag nyílászárókkal szerelték fel, valamint minden ablakot redőnnyel és lehúzható szúnyoghálóval láttak el. A hatékony energiagazdálkodást a külső szigetelés, valamint a szabályozható radiátorok garantálják.

Békásmegyer panel

Zöldövezeti lakás Csepelen

Csepel is nagyon szép panelprogramos lakásokkal büszkélkedhet, amik közül mi az alábbi 63 négyzetméteres, egyedi kialakítású ingatlant mutatjuk meg. A lakást egy négyemeletes társasház legfelső szintjén találjuk. A kitűnő fekvésnek és a gondos és folyamatos felújításoknak köszönhetően a következő lakónak már csak a lakást és az átmenő forgalomtól mentes zöldövezeti környéket kell élveznie.

Modern és látványos lakás a XVIII. kerületben

A Gloriett-lakótelepen várja következő lakóját egy 2021-ben teljeskörű és minőségi felújításon átesett panellakás. A 66 négyzetméteres, háromszobás ingatlan vadonatúj burkolatokat, üvegszálas tapétát, szanitereket, minőségi ajtókat, konyhabútort és beépített konyhai gépeket kapott. Minden szobában külön-külön klíma található, illetve a hálószobák ablakait redőnyökkel szerelték fel. Erre a lakásra valóban igaz az az állítás, hogy ide már csak be kell költözni.

panelprogram

Napfényes és panorámás lakás Újpesten

Az újpesti lakótelepen lehet a miénk ez a luxuskivitelezéssel teljeskörűen felújított, 54 négyzetméteres, erkélyes, 2 szobás, étkezős, panelprogramos lakás. A magas komfortszintet a redőnyös és szúnyoghálós műanyag nyílászárók, inverteres klíma, gépesített konyha, valamint az ingatlanhoz tartozó saját tároló garantálja.

panelprogram

Tágas lakás Őrmezőn

A XI. kerületben zárjuk a panelprogrammal foglalkozó hirdetésfigyelőnket. Az őrmezei nyüzsgéstől nem messze, a Menyecske utcában kezdhetünk új életet ebben a 75 négyzetméteres (+5 négyzetméter a beépített erkély) lakásban. A szigetelt ház 3. emeletén elterülő ingatlanban az összes ablakot kicserélték, kádas fürdőszobát alakítottak ki, valamint a konyha is teljes korszerűsítésen esett át, így a víz- és villanyvezetéket, a burkolatok, a bútor és a gépesítés cseréje is megtörtént.

Panelprogram

Budapesti panelprogramos lakások

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!