Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Top 6 eladó otthon az ország legszebb falvaiban

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. június 16.

Az ország legszebb falvai közé akár számtalan települést is felsorolhatnánk, hiszen hazánk mérete ellenére gyönyörű kincseket rejt.  A legtöbb magyar település nem szűkölködik természeti kincsekben és látnivalókban. Ha te is álmodoztál már arról, hogy a béke szigetén élj egy csendes, természetközeli településen, nézd meg válogatásunkat, amiben összegyűjtöttünk 6 különleges hirdetést az ország legszebb falvaiból.

Bokod

A Komárom-Esztergom megyei Bokod községben található tóról már biztosan hallottál. Megnyugtató környezetének köszönhetően a világ csodájára jár a lebegő falunak. Így megérdemelten került bele listánkba, az ország legszebb falvai közé.  Ezen a csodás településen kínálják eladásra ezt teljeskörűen felújított, tégla építésű sorházat. Ha nem szeretnél a felújítással bajlódni, ez az otthon tökéletes választás lehet. A mindennapok fáradalmait pedig kellemes környezetben kialakított, fából készült kerti kiülőben pihenheted ki.

legszebb falvai Bokod

Velem

Velem község az Alpokalja egyik legszebb faluja, idilli természeti környezetben. A település klimatikus gyógyhelynek számít, levegője a légzőszervi betegségekben szenvedők számára bír gyógyító hatással, így ezért is érdemes lehet ideköltözni. Mai toplistánkban ezt a 90 négyzetméteres családi házat mutatjuk be. Különlegessége, hogy az áfonyabokrokkal és konyhakerttel díszített, egyedi adottságokkal rendelkező telket két patak szeli át. Az udvarban csobogó, kis tó, híd, szauna, gyermekjátszótér, tárolóhelyiségek, grillezőhely kerültek kialakításra. Ha mindez nem lenne elég, a ház alatt borospince is található.

ország legszebb falvai Velem

OLVASD EL EZT IS! Élénkült a lakáseladási kedv

Sukoró

Sukoró igazi kis gyöngyszem a Velencei-tónál, ahol ma is láthatsz nádfedeles házakat, az utcakép pedig lépten-nyomon egy népmese helyszínére emlékeztet. A település előnye, hogy Budapesttől mindössze 48 kilométerre fekszik. A mintegy 1500 lelket számláló településen található ez a pompás, háromszintes családi ház, mely a Velencei-tóra néző örök panorámával rendelkezik. Az ingatlan minden apró részletet figyelembe véve, teljeskörű felújításon esett át, a jelenkor kívánalmainak eleget téve elektromos autó töltése is megoldott. 

ország legszebb falvai Sukoró

Fertőrákos

Fertőrákos a Fertő-Hanság Nemzeti Park része, tele látnivalóval, a környék állat- és növényvilága pedig páratlanul gazdag. Sok tekintetben kiemelkedik a többi település közül: itt található a Fertő-tó egyetlen magyarországi strandja, de itt található az országban egyedülálló barlangszínház is. Soprontól pár kilométerre fekvő településen kínálják eladásra ezt az igényes, 150 négyzetméteres családi házat teljes bútorzattal együtt. Az ingatlan kertje rendezett, pihenésre kialakított eszközökkel, paddal, grill terasszal, pihenő sarokkal és medencével.

Fertőrákos

Balatongyörök

Balatongyörök egy igazán bájos, nyugodt település a Balaton partján, a főút mentén pedig a Szépkilátó helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Szigligeti-medencére, a Badacsonyra és a tanúhegyekre. Itt mutatjuk be listánk következő szereplőjét, amely egy gyönyörűen átépített nyaralásra vagy állandó lakhatásra is használható családi ház hatalmas kerttel. A ház hatalmas előnye, hogy egy teljesen privát zsákutcában található, ahol mindössze két szomszéd ház van, így azok figyelmébe ajánljuk, akik teljes nyugalomra és madárcsicsergős reggelekre vágynak új otthonukban.

Balatongyörök

Zebegény

A vasút és a Börzsöny találkozásánál található az egyik leghangulatosabb Duna-parti település, Zebegény. A festői szépségű falu templomát Kós Károly és Jánszky Béla tervezte. A környező hegyek között tekergőző tanösvények kicsiknek és nagyoknak is tökéletes lehetőséget nyújtanak a természet megismerésére. Listánk utolsó szereplője egy igazi luxus álomotthon. A Dunakanyar bájos kis településén kínálják megvételre ezt a pompás, akár turisztikai vállalkozásra is alkalmas új építésű apartmant. A két szinten felépített ingatlan szintenként 2-2 apartmanból áll. A természet közelsége meghatározó vonzereje az épületnek. Mindegyik apartmanból gyönyörű panoráma tárul elénk a Dunára és az azt körbeölelő hegyekre. Festői naplementében gyönyörködhetünk télen a nappaliból, nyáron a kényelmes teraszon borozgatva.

Zebegény

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!