Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Közel a természethez: 5+1 családi otthon igéző kerttel

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022. március 20.

Folytatódik a korábbi trend, továbbra is sokan választják a nagyobb városokat Budapest helyett leendő otthonként. A városi lakásukból kerttel vagy udvarral rendelkező házba költöznek – derült ki legújabb elemzésünkből. Válogatásunkban most összegyűjtöttünk nektek 5+1 gyönyörű eladó otthont kerttel.

Többgenerációs álomotthon Szentendrén

Listánk első szereplője egy Szentendrén, nagyon jól megközelíthető, mégis csendes környezetben található otthon. A családi ház 160 négyzetméteres, ideális családi élettér akár 3 gyermekes családoknak, vagy nagyszülőkkel összeköltözőknek is. A kert nem túl nagy, azoknak ideális akik virágzó, könnyen karbantartható kertre vágynak. A teraszon elfér egy nagy étkezőasztal, ami mellett csodálatos lila magnólia virágzik tavasszal.

Békés otthon kerttel az erdő közvetlen közelében

Egy kivételes természeti adottságú településen, Telkiben eladó a környék legcsendesebb és legbékésebb otthona az erdő közvetlen szomszédságában. A zsákutca utolsó házaként a természetvédelmi területhez közvetlenül kapcsolódik. A tervezői koncepció alapja egy a környezetébe illő, harmónikus, nyugodt otthon megteremtése volt, amely korszerű és letisztult stílusban épült. A kert rendezett és folyamatosan ápolt. Saját fúrt kúttal, víztározóval és öntözőrendszerrel rendelkezik, kocsibeállóval és automata kapuval valamint egy tároló épülettel is rendelkezik.

Nádtetős ház Kecskeméten az arborétum szomszédságában

Kecskeméten, az Arborétum szomszédságában, kitűnő adottságokkal rendelkező és igényes kialakítású , nádtetős, impozáns családi ház 3 000 négyzetméteres telken, hatalmas gyümölcsössel várja leendő lakóit.  A 220 négyzetméter alapterületű házban, nappali és 3 szoba kapott helyet, amelyek a megszokottól eltérő tágas méretekkel rendelkeznek. A paradicsomi hangulatot tovább fokozza a 4 személyes épített finn szauna, és a gyönyörű telken található fedett, kültéri medence.

Romantikus parasztház a Balaton közelében

Balatontól 15-20 percre, a Sümeg mellet fekvő bájos kis faluban, Zalagyömörőn található ez a kedves, elvonulást és pihenést biztosító, tökéletes állapotban lévő romantikus parasztház. Ez a gyönyörű otthon kerttel és a hozzá tartozó gazdálkodásra is alkalmas, közel fél hektáros telekkel rendelkezik. 180 négyzetméteres hasznos alapterületű, nagyrészt kőből épült ingatlanban 4 szoba, 2 konyha és 2 fürdőszoba található, melyek a több bejárati lehetőség miatt külön egységként is használhatóak. Terasz, veranda, árnyékot adó fák és virágok teszik a valódi nyugalom szigetévé ezt a vidéki birtokot.

A természet ölelése Gödöllőn

A természet ölelésében, közvetlenül a gödöllői Egyetem melletti az Új Fenyves lakóparkban eladó ez a nívós, modern stílusú családi ház. A hátsó kert rendkívül csendes, magas, zöld tuja fasorral kerített és gyönyörű növény szigetekkel tarkított. Különlegessége a fatüzelésű kandalló, amely biztosítja a különleges atmoszférát a hűvösebb időszakban, de melegedésre a 6 személyes szaunába is beülhetünk. Ez az otthon az átgondolt tervezésnek és méretének köszönhetően ideális akár több gyermeket nevelő családnak is.

Mesés otthon saját pálmakerttel Tiszaföldváron

Tiszaföldvár belvárosában, egy csendes utcában eladó ez a káprázatos családi ház. A házban télikert mellett egy pálmakert is található. A pálmakertben külön zuhanyozó került kialakításra, ami nyáron a felfrissülést, télen a szaunázás utáni felfrissülést szolgálja. A szauna mellett 5 személyes pezsgőfürdő növeli a wellnessélményt. A ház akár több generáció együttélésére is alkalmas. A házban 7 szoba, 2 fürdőszoba, 2 wc, konyha, kamra, és 3 gardrób található. 

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!