Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Kincsek Fejér megyéből

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.05.19.

Folytassuk országos felfedező utunkat a megyei ingatlanpiacokon és ismerkedjünk meg együtt a hegységeknek, tavaknak és alföldeknek otthont adó Fejér megyével! Mai összeállításunkban 4 ingatlannal készültünk az ország legváltozatosabb megyéjéből.

Ízléses lakás Székesfehérvár madárcsicsergős részén

Utunk első állomása az ország leggazdagabb múltú városa és a megye székhelye: Székesfehérvár. Az egykori koronázóváros nem csak számos látnivalónak és műemléknek nyújt otthont, hanem izgalmas ingatlanoknak is! A város zöldövezeti részén található ez a teljeskörűen felújított, 4. emeleti lakás. Az ízlésesen felújított 62 négyzetméteres ingatlanban 2 szoba és egy tágas, amerikai konyhás nappali kapott helyet, amit az udvarra néző tágas erkély koronáz meg.

Bájos családi ház a Velencei-tó partján

A Székesfehérvár mellett található Velencei-tó térsége is rengeteg ingatlan-kincset rejt magában, így Gárdony is. A népszerű üdülőváros gyönyörű strandjaival, változatos programjaival és csendes utcáival közkedvelt célpontja a családosoknak. Ez a bájos, 323 négyzetméteres telken található 90 négyzetméteres, 3 szobás, felújított családi ház tökéletes választás lehet gyermekes családok számára. Hívogató terasza és virágokban pompázó kertje tökéletes helyszíne lehet családi és baráti összejöveteleknek. 

Álomszerű panoráma Kajászón

Következő állomásunk félúton Székesfehérvár és Budapest között, a Váli-völgyben található Kajászó. A város robajától távol eső, alacsony lélekszámú község tökéletes választás lehet a nyugalom és a csend szerelmeseinek. A varázslatos kerttel körülölelt 147 négyzetméteres családi ház többek között egy világos és tágas nappalit és 3 hálót rejt magában. A házhoz tartozó garázsban és a praktikus pincében elférnek a gyerekjátékok és a teraszon tartandó grillparti eszközei.

Fiatalos lakás a Felső-Dunapart közelében

Utunkat Fejér megye délkeleti részén, a Duna mentén, Dunaújvárosban zárjuk. A megye második legnépesebb városa jelentős kulturális és gazdasági központ, építészete európai jelentőségű értéket képvisel. Ez a fiatalos, második emeleti, teljeskörűen felújított 56 négyzetméteres lakás ideális választás lehet fiatal pároknak, köszönhetően modern, ám letisztult dizájnjának és ideális méretének.

Eladó ingatlanok Fejér megyében

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!