Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5+1 kiadó budapesti lakás egyetemek közelében

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. augusztus 19.

Toplistánkban elhoztunk neked 5+1 kiadó budapesti lakást, amelyek különböző egyetemek szomszédságában helyezkednek el.

Cserépkályha és egy apró kert is megbújik a nappaliban

Budapest épületei rengeteg érdekes dolgot rejtenek magukban. A rezsicsökkentés változásának köszönhetően egy olyan lakás, ami saját cserépkályhával rendelkezik, maga a megváltás. Érdekes elrendezésének köszönhetően a hatalmas közösségi tér mellett még két szoba is helyet kap, ahol akár két pár is elfér kényelmesen. Ha szeretnétek egy kis hazai zöldséget enni, akkor a fényárban úszó nappali ablaka alatti kis virágágyás remek lehetőséget nyújt, hogy egy saját veteményest csináljatok. 

Színtiszta elegancia, semmi több

Tévéműsorokban látni olyan tervező csapatokat, akik kis helyekből is képesek olyan környezetet varázsolni, ami optikailag kétszeres méretűnek mutatja a helyiséget. Ez a 48 négyzetméteres ékszerdoboz lakás a nagy belmagasságnak köszönhetően fantasztikus elrendezést kapott. A tágas nappali-konyhának köszönhetően a galérián elhelyezett „hálószoba” tér teljesen privát marad, míg a lenti részen sem kell szűkösködnie senkinek. 

Újépítésű, mindenhez közel 

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen lenne egy saját konditeremmel és medencével rendelkező lakásban élni? Ha érzed, hogy erre van szükséged az egyébként stresszes, pörgős munkanapjaid vagy egyetemi éveid alatt, akkor ezt a lakást neked hirdetik. 

Egyetemistáknak

Mint tudjuk, az egyetemista évek alatt a legtöbb hallgató pénztárcája igencsak lapos, éppen ezért érdemes megnézni ezt az új építésű kiadó budapesti kis lakást, amelytől több egyetem is rövid idő alatt elérhető. Plusz előnye, hogy rendkívül alacsony rezsiköltségekkel rendelkezik. Ez a kis lakás ugyan a barátokkal való együttélésre nem alkalmas, inkább pároknak ad igazi otthon melege érzést, ennek ellenére a tágas nappaliba egy-egy beszélgetős-iszogatós este elképzeléséhez is van elég fantáziánk. 

kiadó budapesti

Néhány perc a Műszaki Egyetem

Ha egy mindössze 37 négyzetméteres lakás nappalijának központi bútordarabja egy jól felszerelt, csinos íróasztal, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez az ingatlan tökéletes hátteret nyújt a felsőoktatási tanulmányok éveire. Ráadásul néhány percre található a BME épületeitől, valamint több már oktatási intézménytől is, de közel vannak a forgalmas beváráslóhelyek is, mint az Allee vagy a Fehérvári úti piac, illetve rengeteg kávézó, kocsma, sportlétesítmény. Igazi dinamikus, fiatalos környék. Hol laknál, ha nem itt? 

kiadó budapesti

Akkor már Egyetem tér

Ez a kiadó budapesti lakás első látásra szerelem lehet mindenkinek. A letisztult fehér falak látványát egy igen markáns színű fa oszlop töri meg. A lakás teljes körűen felújított, luxus bútorokkal van felszerelve, ami maximális kényelmet nyújt a tanulás okozta nehézségek mellett. 155 négyzetméterről van szó, így a három különnyíló szobának és a tágas elrendezésnek köszönhetően kényelmes lehet egy nagyobb társaság számára is. 

kiadó budapesti

Még több kiadó budapesti lakás

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!