Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Kényelem és melegség: 5 gyönyörű mediterrán otthon

  • 5 perc olvasási idő
  • 2022.05.12.

A mediterrán stílus megunhatatlan, töretlenül virágzik. Hiszen ki ne vágyna arra az igazi mediterrán hangulatra, ami a legszebb nyaralásokra emlékeztet? Olyannyira igaz ez, hogy sokan a mindennapok során is magukénak akarják tudni ezt az egyedülálló miliőt. Mai toplistánkban olyan mediterrán házakat mutatunk meg, amik maximálisan garantálják, hogy Dél-Európában érezhessük magunkat.

Mediterrán luxus a Nyírségben

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén, Nyíregyházán lehet a miénk ez az újszerű, minden igényt kielégítő luxusház. A 370 négyzetméteres, hatszobás ingatlan teljes bútorzattal és gépesítéssel eladó, így költözés során csak a bőröndünkre van szükségünk. Az ingatlanhoz tartozik még egy 38 négyzetméteres wellnessrészleg feszített víztükrű medencével. Továbbá a telken megtalálható egy kerti tó, két filagória, szalonnasütő, játszótér, szökőkút, fúrt kút, valamint rengeteg zöldfelület is.

Egy csipetnyi Toszkána

A mediterrán életérzés következő képviselőjét Szegeden találjuk. A Dél-Alföld legnagyobb települése rejti ezt a csodálatos családi házat. A 2003-ban épült ingatlan egy 1200 négyzetméteres telken fekszik, ahol bőven van hely az örökzöldekkel gyönyörűen parkosított kertnek, valamint a vízforgatóval és ellenáramoltatóval felszerelt hatalmas medencének. A házhoz négy szoba, két fürdőszoba, négy vizesblokk, exkluzív szauna, külső zuhany, valamint egy kétállásos garázs tartozik. A mediterrán hangulatot az olasz kolostor cserép, a nappalit díszítő 110 éves fagerendák, a cserépkályha, az aranytölgy színű nyílászárók, a faragott belső ajtók, az egyedi készítésű kovácsoltvas lépcsőkorlát és karnisok biztosítják.

Egyedi kialakítás, utánozhatatlan hangulat

Mediterrán országjárásunk következő állomása Balatonfüred. Itt keresi következő tulajdonosát ez a 175 négyzetméteres, igazi álomotthon. Az egyedi belső tér, az igényes kivitelezés, a kiváló, minőségi anyagok és a tágas, világos terek jellemzik az ingatlant. A csendes, 4 méteres ciprusokkal körülvett kert kellemes, privát teret biztosít a nyugodt pihenéshez. A gondozott kert karbantartását automata öntözőrendszer segíti.

Mediterrán villa a Füzes-patak szomszédságában

Biatorbágyon kínálják eladásra ezt a természetközeli villát. A 256 négyzetméteres, 5 és félszobás ingatlant nemrég újították fel, hogy maximálisan megfeleljen a kor kívánalmainak és kielégítse a lakók elvárásait. Mizsei József építész kreativitásának köszönhetően az épület mindegy helysége nagy ablakokkal és tökéletes tájolással tekint a gyönyörű környezetre. A gondozott, magnóliákkal ékesített kertben három terasz, egy feszített víztükrű medence, valamint kő kerti sütő gondoskodik arról, hogy a lakók minden napot vakációként élvezhessenek otthonukban.

Budapesti mediterráneum

A főváros XVIII. kerületében, Újpéteritelepen zárjuk mai túránkat. Itt tárul elénk ez a nem mindennapi, kétgenerációs, mediterrán ház. A 2005-ben épült ingatlan alsó szintje 180 négyzetméter és előszoba, amerikai konyhás nappali, dolgozószoba, hálószoba, két fürdőszoba, vendég toalett, mosókonyha tartozik hozzá. Míg a felső szint 105 négyzetméteres, és egy amerikai konyhás nappaliból, kandallóból, két nagyméretű szobából és a szobákhoz tartozó saját fürdőkből áll. A kertben helyet kapott egy fedett medence, egy kerti grillező és egy kertkapcsolatos fedett terasz is.

Még több eladó ház

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!