Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Irány Komárom-Esztergom megye

Olvasóink már megszokhatták, hogy időröl időre válogatásokat készítünk a régiók, tájegységek és városok ingatlankínálataiból. Mostani összeállításunkban Komárom-Esztergom megye felé vesszük az irányt és mutatunk innen 5+1 ingatlant, amik után nem is kérdés, hogy miért nőtt meg a lakóingatlanok iránti kereslet Magyarország legkisebb megyéjében.

Luxuskivitel Oroszlányban

Oroszlányban kezdjük mai válogatásunkat, ahol a Hunyadi János utca rejti a képen látható tégla lakást. A 2. emeleti, 51 négyzetméteres, 3 szobás lakást 2018-ban teljeskörűen felújították, az akkor megvalósított luxus pedig páratlan kényelmet garantál a következő lakónak. Beköltözés során a bútorozással sem kell fáradni, hiszen a magasfényű bútorok, a LED világítás, a WI-FI-s klíma, a gépesített konyhabútor, valamint a konyhai asztal és a hozzá tartozó bárszékek is a vételár részét képezik.

Lakóparki lakás Komáromban

A Duna és Vág találkozásánál elterülő Komárom új építésű lakóparkjában lehet a miénk egy prémium minőségű lakás. A magas minőségű, elosztásukban amerikai konyhás nappali + kétszobás, erkélyes, padlófűtéses lakásokra egyaránt jellemző az alacsony rezsiköltség. A leendő tulajdonosnak nem kell kompromisszumot hoznia, hiszen a lakások egyszerre testesítik meg a praktikum és a modern megjelenés jegyeit, mindezt úgy, hogy maximálisan megfelelnek a XXI.század elvárásainak is.

Hatalmas telek kerti tóval

A Pilis lábánál, Kesztölcön kínálják eladásra ezt a 1648 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 179 négyzetméteres, 4 szobás, galériás, jó elosztású, minőségi anyagokból épült családi házat. A 2009-ben épült ingatlan minőségi anyagok felhasználásával készült, a ház központi helye pedig a tágas, magas belmagassággal rendelkező amerikai konyhás, étkezős nagy nappali, aminek egy csodálatos kandalló kölcsönöz különleges atmoszférát. A családi házhoz hatalmas, parkosított kert is tartozik, aminek ékköve egy kis kerti tó.

Penthouse jelleg Tatabányán

Komárom-Esztergom megye székhelyén, Tatabányán találjuk ezt az egyedi, új építésű penthouse jellegű lakást. A Gerecse lakóparkban elhelyezkedő 3 + félszobás ingatlan szinte már egy családi ház méreteivel vetekszik a maga 106 négyzetméteres alapterületével. A páratlan minőség és felszereltség, valamint a dizájn már önmagukban is feledhetetlen élményt ígérnek a következő tulajdonosnak, viszont ezt a nem mindennapi összhatást fokozza tovább a 64 négyzetméteres, kizárólagos használatú terasz, valamint az innen elénk táruló kilátás.

Egyedi megjelenés medencével fűszerezve

Nagyigmándra érve tárul elénk ez a minden igényt kielégítő luxus családi ház. Az 1000 négyzetméteres telken kényelmesen elfér a 163 négyzetméteres, ötszobás, duplakomfortos ingatlan. Az új lakók biztosan hálásak lesznek azért, hogy az építés során a nyári napokra is gondoltak. A meleg hónapokat mostantól a udvaron kiépített medencében élvezhetik.

+1 Luxusvilla Dunaalmáson

Komárom-Esztergom megyében tett látogatásunkat zárjuk egy igazi kuriózummal. Dunaalmás ad otthont ennek a modern kényelemmel ötvözött 400 éves műemléknek, ami egykoron malomként funkcionált. A birtokon a malom mellett található még egy molnár ház és egy melléképület is garázsokkal. A lehengerlő és exkluzív életérzést viszont még ezek után is lehet tetézni, hiszen, a molnár ház mellett egy lenyűgöző méretű, 184 négyzetméteres terasz nyúlik a Duna felé.

Ingatlanok Komárom-Esztergom megyéből

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!