Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Ingatlant vennél? Élő adásban beszélgetünk a leggyakoribb hibákról

Magyarországon az ingatlanpiac fókusza leginkább az eladókra irányul, miközben a vevők sok esetben szakmai útmutatás és felkészültség hiányában, főként érzelmi alapon kénytelenek választani a kínálatból. A szekrényekben rejtőző csontvázak nemcsak növelik a vevők kockázatait, hanem gyakran kompromisszumokra, improvizációra és feltételezésekre kényszeríti őket. Amennyiben ingatlanvásárlás előtt állsz, feltétlenül tarts velünk 2024.06.12-én, 17:30-kor kezdődő Facebook Live eseményünkön.

Hogyan jár el az ingatlan kockázatelemző a vevő érdekében?

Számos tanulmány kimutatta, hogy az emocionális alapú döntések gyakran vezetnek olyan helyzetekhez, ahol a vevők kénytelenek kompromisszumokat kötni. Az ilyen döntések eredményeként a vásárlók gyakran nem találják meg az optimális ingatlant, és sokszor szembesülnek olyan problémákkal, amelyeket előre nem láttak.

Sok olyan kockázattal is utólag szembesülnek a vevők, amik az adott ingatlan jogi státuszához vagy műszaki állapotához kapcsolódnak, ezek pedig még jóval az adásvétel előtt ellenőrizhetők.

Az ingatlan kockázatelemzői szolgáltatások azonban komplex megoldást kínálnak, integrálva a pénzügyi tervezést, az értékbecslést és a hiteltanácsadást. Így a vevők szakmai útmutatás és felkészültség mellett hozhatnak megalapozott döntéseket, minimalizálva a kockázatokat és maximalizálva az ingatlanvásárlás sikerét.

2024.06.12-én, 17:30-kor kezdődő Facebook Live

Miről lesz szó a következő ingatlan.com Live-ban?

Az adásban Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője fog beszélgetni Kovács Anitával és Repiczki Lászlóval, az Otthontveszek kockázatelemzőivel az ingatlanvásárlás kihívásairól. A résztvevők részletesen kitérnek a leggyakoribb hibákra és azokra a megoldásokra, amelyekkel az ingatlanpiaci döntéseiket megalapozottabbá tehetik.

Az adásban szó lesz még többek között arról,

  • milyen pénzügyi és jogi megfontolásokat kell figyelembe venni ingatlanvásárlás során,
  • valamint, arról, hogy milyen előnyökkel járhat egy tapasztalt elemző bevonása.

Mikor és hol követhető a Live?

Időpont: 2024.06.12. 17:30

Helyszín: ingatlan.com Facebook-oldala

Téged is várunk az élő adásra! Tedd fel a kérdéseidet, és tudj meg mindent a saját esetedről!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!