Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Extravagáns és modern nappali megoldások

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.03.14.

Egy feltűnő kanapé, grandiózus terek, egy tekintetet vonzó falfestmény a falon, ezek mind segíthetnek, ha egy az átlagostól eltérő, extravagáns nappalit szeretnénk otthonunkban. Összegyűjtöttünk nektek 5+1 extravagáns nappalit az ingatlan.com oldaláról, ami bemutatja, hogy miért is érdemes egy ilyen belső közösségi teret kialakítani otthonunkban!

Fiatalos és egyedi

Igazán inspiráló ez a Kálvin tér közelében található, sok szempontból egyedi és fiatalos, 101 négyzetméteres lakás. Az ingatlan az 1800-as években épült és pár éve a teljeskörű felújítása is megtörtént.  A lakásban a nappali igazi közösségi térként funkcionál, a kanapé fölött elhelyezett felirat pedig garantáltan mindenki figyelmét odavonzza. Ezen kívül az ingatlan két hálószobát, valamint két fürdőszobát foglal magába.

Luxuslakás a Budai vár lábánál

Ebben az I. kerületi lakás nappalijában a színes kanapé helyezkedik el a fókuszban, ami egy igazán merész választás. Az ingatlan a tágas nappalin kívül 2 hálóval, 2 fürdőszobával és 2 gardróbbal rendelkezik. A teljesen berendezett lakás minden helyisége klimatizált, elektromos függönnyel szerelt és garázs tartozik hozzá, ami ezen a környéken hatalmas érték. A luxust tovább fokozza a nappaliban beépített házimozi rendszer projektorral, ami garantáltan a kedvencünk lesz.

Duna-parti panoráma

A XIII. kerületen, a kiemelt övezetnek számító a Duna melletti Vizafogón található új építésű lakásokból válogathatunk, a lakóparkban több ingatlan is eladó. A társasház legfelső szintjén penthouse lakásokat találunk rendhagyó, íves falakkal az igazán egyedi és extravagáns enteriőrt kedvelőknek. A lakásokat korszerű felszereltség, okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is jellemzi.

Budai életérzés belvárosi infrastruktúrával

Napos, tágas, luxus minőségben frissen felújított lakás eladó az I. kerületi Vizivárosban. Több egyedi megoldás is került a lakásba, mint például a 3 dimenziós térbeli design fal, mely extravagáns játékosságot kölcsönöz a nappalinak. Ebben a luxuslakásban nem csak kényelmesen tudja élni az életét leendő lakója, de a társas eseményeknek is a központja lehet. A barátok imádni fogják a hatalmas extravagáns nappalit a beépített házimozi rendszerrel, valamint a közös filmezést és  meccsnézést a kivetítőn. 

Letisztult elegancia

Listánk utolsó szereplője az V. kerületben, az Egyetem tér közvetlen közelében, polgári stílusban épült társasház 3. emeletén található. A lakás különlegességei, hogy belső építész által egyedi tervezésű és készítésű festett bútorok, falburkolatok, geotextil tapéták és dekorfalak kerültek beépítésre. Az anyaghasználat és kivitelezés is egyaránt a legmagasabb minőségben történt, akárcsak a berendezés minősége, amely a vételár részét képezi.

Tetőteraszos loft lakás

Szombathelyen egy exkluzív, minden igényt kielégítő, 200 négyzetméteres, egyedi, loft stílusú lakás keresi leendő lakóját. Az ingatlanra jellemzőek a tágas terek, a minden igényt kielégítő magas minőségű beépített gépek, füstmentes biokandalló. A loft stílust kedvelők számára igazi álomotthon lehet, az extravagáns kivitelezés az egész lakásra jellemző.

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!