Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Építkeznél 2024-ben? – élő adásban mutatjuk be, hogy mire kell készülnöd

Embert próbáló helyzetben vannak azok, akik idén új építésű kertes házba szeretnének költözni. Megoldásként két opció látszik: vagy a projektjeiket értékesítő kivitelezőktől vásárolnak, vagy építkezésbe kezdenek és magukra vállalják ennek a folyamatnak minden feladatát. Amennyiben saját építkezést tervezel, feltétlenül tarts velünk 2024. április 10-én 17:30-kor kezdődő Facebook Live eseményünkön. Az adásban átbeszéljük azokat a kihívásokat, lehetőségeket és innovatív megoldásokat, amikkel kiszámíthatóbbá, gyorsabbá és kompromisszumoktól mentessé teheted a saját építkezésedet.

Elérhető az új építésű családi ház, csak ismernünk kell a lehetőségeket

Sokan azért tesznek le a családi házakról és odázzák el a költözést, mert a hírekben, elemzésekben elszálló négyzetméterárakról olvasnak, valamint tartanak attól, hogy ha saját építkezésbe fognak, akkor olyan feladatokkal és a bizonytalan kiadásokkal szembesülnek, amikkel nem tudnak megbirkózni.

Bár az ingatlanok árai valóban emelkedtek, a saját építkezésről, és ezáltal az egyedi elképzeléseknek és igényeknek megfelelő családi házakról mégsem kell lemondani. A kulcs ebben a helyzetben a részletek és a lehetőségek ismerete, valamint a tévhitek eloszlatása.

Az itthon még kevésbé elterjedt készházak, közülük is a Liapor-technológia olyan alternatívát kínál az építkezni vágyóknak, ami egyszerre nyújtja a tégla stabilitását és a könnyűszerkezetes építkezés gyorsaságát.

Miről lesz szó az ingatlan.com Live-ban?

Az adásban Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője Fürst Flóriánnal, a Homes4you értékesítési igazgatójával fog beszélgetni a házépítés kihívásairól. A résztvevők külön kitérnek majd a családi házak piacára, átlagárakra, a készházak és a Liapor-technológia tulajdonságaira, valamint arra is, hogy mikor és kiknek jelent valós választást ez az építkezési forma.

Az adásban ezeken kívül szó lesz még

  • a készházak minőségéről, energetikai és műszaki jellemzőiről,
  • a kivitelezés menetéről és idejéről,
  • a készházak finanszírozhatóságáról és értékállóságáról,
  • az építőiparban jelenlévő problémákról,
  • valamint az építkezésekkel kapcsolatos tévhitekről és legendákról.

Az egyéni élethelyzetek támogatása mostani adásunkból sem hiányozhat. Tedd fel te is kérdésedet kommentben és a résztvevők neked is válaszolni fognak!

Mikor és hol követhető a Live?

Időpont: 2024.04.10. 17:30

Helyszín: ingatlan.com Facebook-oldala

Téged is várunk az élő adásra, tedd fel a kérdéseidet, és tudj meg mindent a te esetedről!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!