Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5 pompás eladó ingatlan Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. július 21.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében rendkívül változatosak a földrajzi adottságok, síkságok és hegyes-dombos területek váltják egymást. Az építészet is épp ilyen sokszínű, a nádfedeles régi paraszházaktól a 80-as, 90-es években épült családi házakon keresztül az újépítésű otthonokig minden megtalálható a megyében. Toplistánkban megvizsgáljuk, milyen kincseket rejt a megyei ingatlankínálat.

Luxus és panel egyszerre

Mi is alig hittünk a szemünknek, de ez bizony egy panel lakás, amelynek tulajdonosa mert nagyon álmodni, illetve vállalni, és olyan prémium felújításban részesítette otthonát, ami párját ritkítja. 55 négyzetméter, 2 és fél szoba tömény luxus klímával, modern gépészettel, márványfelületekkel, profi világítástechnikával.

Családi otthon Kazincbarcikán

Szintén ízlésesen és igényesen felújított ez a kazincbarcikai tégla lakás. A képeket elnézegetve megfigyelhető, ez bizony egy családi otthon. Elsősorban gyerekekkel élőknek megfelelő, de bármelyik korosztály számára álomotthonná alakítható. A lakásban számos tárolási lehetőséget alakítottak ki, de társasházi lakásoknál fontos megemlíteni, tartozik-e külön tároló is az ingatlanhoz. Ehhez egy 4,5 négyzetméteres felújított helyiség áll rendelkezésre. A lakás távfűtéses, viszont egy inverteres hűtő-fűtő berendezéssel akár a távolból is szabályozható, milyen hőmérséklet legyen a helyiségekben. A ház környezete csendes és nyugodt, ennek ellenére közel a „pezsgés”, a boltok, iskolák, gyógyszertár és egyéb szolgáltatások.

„Ufóvilágítás” a nappaliban

Ez az encsi 2 szobás plusz nappalis, földszinti tégla lakás egyedi hangulatú felújítást kapott. Nem csak az elsőre is rendkívül feltűnő világítástechnikai megoldásra gondolunk, hanem a hidromasszázs kádra, amely a felújítás során került az ingatlanba. A hálószoba fényei mobiltelefonról, a fűtés pedig wifiről irányítható. A lakáshoz tartozik egy tároló és egy kocsibeálló is. A lakás tájolása reggeltől estig természetes napfényt biztosít.

Szilváskert, kupolaszerű mennyezet, íves ablakok

Borsod-Abaúj-Zemplén megyeszékhelyétől délre, a Tisza-tó északi partjainál található Négyes község, egy néhány száz fő által lakott település. Ha nyugodt, csendes otthonra vágysz, ez a hely ideális választás. Az itt kínált 3 szobás családi ház egészen egyedi megoldásokat rejt magában. A nappali mennyezete kupolaszerűen ívelt, ablakai fényszűrősek, de – egyfajta télikertes hangulatot adva a háznak – 180 fokos kilátást biztosítanak a kertre. A lakás berendezése a kor modern kihívásaihoz igazított. A konyha gépesítettsége és a borovi fenyőből készült beltéri ajtók is azt sugallják, hogy a kialakítás során nem spóroltak a minőségi anyagokkal. A hatalmas kertben pedig a gyepen és virágokon kívül szilvafák várnak.

Családi otthon vagy vendégház

Kis híján egy hektár területen helyezkedik el ez a kivételesen szép családi ház, amely jelenleg szálláshelyként működik bevezetett vendégkörrel, így turisztikai vagy családi vállalkozás számára, befektetésnek is remek. Az épület kivitelezése különösen igényes, és nagyon sok természetes anyagot használtak a belső terek kialakításakor. A tetőtér beépítésre előkészített állapotban várja a ház új, lelkes tulajdonosát. Az épület megfelelő hőmérsékletét hőszivattyú és napelem falfűtéssel kombinációja adja.

Borsod-Abaúj-Zemplén kínálata

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!