Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

A panelprogram képviselői Székesfehérváron

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.03.03.

Egy korábbi gyűjtésünkben már kitértünk arra, hogy milyen előnyei vannak a panelprogram során korszerűsített lakásoknak, valamint bemutattunk néhány lenyűgöző ingatlant Budapestről. Mostani összeállításunk továbbra is a panelprogrammal foglalkozik, viszont ezúttal Fejér megye székhelyére látogatunk és megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek közül válogathatunk, ha Székesfehérváron szeretnénk új életet kezdeni. Mutatunk 5 kifogástalan panelprogramos lakást a közép-dunántúli koronázóvárosból.

A pasztellszínek varázsában

Maroshegyen kínálják eladásra ezt a 3. emeleti, 54 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes panellakást. A jó állapotú lakás az utóbbi években esztétikai felújításon esett át, ráadásul a panelprogramnak köszönhetően megvalósult a nyílászárók cseréje, valamint az épület szigetelése is. A kellemes közérzetet ezeken túl a meleg, pasztellszínekre festett falak is erősítik, ráadásul a leendő tulajdonos külvárosi, társasházas zöldövezet nyugalmát is élvezheti.

Kellemes sétára a Belvárostól

Tóvárosban tárul elénk egy felújított, első emeleti, 53 négyzetméteres, 1+2 félszobás, franciaerkélyes, klímás lakás. A kiadásokat mérséklő panelprogramon túl a lakásban kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, valamint új beltéri ajtók és több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó is helyet kapott. A konyhában egyedi beépített bútor került, míg a fürdőszoba és a mellékhelyiség is felújított állapotban várja a következő lakókat.

Csodás kilátás a városra

Sétánk közben kanyarodjunk el a Lövölde utca felé is, hogy megtekinthessük a képen látható ingatlant. Az 53 négyzetméteres, 2 szobás lakást egy szigetelt társasház 5. emeletén kínálják eladásra. A felújításnak köszönhetően a lakás redőnyös, szúnyoghálós műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben pedig járólap van. A lakást családoknak, pároknak, egyedülállóknak, vagy akár idősebbeknek is bátran ajánlják. Tovább emeli a lakás értékét, hogy az egyik szobából csodás panoráma és kilátás nyílik a városra.

Modern design Ráchegyen

A Seregélyesi úton találjuk listánk következő szereplőjét. A jó állapotú, 54 négyzetméteres, 2 szobás, erkélyes panellakásban minden adott ahhoz, hogy beköltözés után kizárólag az új életünkre fókuszálhassunk. Az ingatlan kedvező fenntartási költségét a panelprogram beruházásai, valamint az elektromos redőnyökkel felszerelt új nyílászárók és klíma biztosítják. A csendes környék, az ellátottság, a boltok, óvodák, iskolák és autóbuszállomások közelsége tovább erősítik a lokáció értékét.

Felújított lakás alternatív fűtéssel

Székesfehérvári kitekintésünket zárjuk egy igazi kuriózummal. A Kelemen Béla utcában található felújított, extrákkal felszerelt, klímás, földszinti lakásba szinte már csak beleszeretnie kell a következő lakójának. Nemcsak a panelprogram, illetve a 62 négyzetméter és a kellemesen tág élettér jelenti az ingatlan nagy előnyét, hanem a szobánként külön érintőképernyős termosztáttal szabályozható infra padlófűtés, illetve a konyhai infra fűtőpanel. Ha úgy döntünk, hogy a mindennapok fáradalmait nem a négy fal között kívánjuk kipihenni, akkor további jó hír, hogy az út túloldalán egy kellemes sétát is tehetünk a tó körül.

Székesfehérvári panelprogramos lakások

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!