Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5+1 kiadó pécsi lakás egyetemistáknak

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. augusztus 11.

Felvettek a Pécsi Tudományegyetemre? Hacsak nem vagy tőzsgyökeres pécsi, szükséged lesz egy kényelmes, otthonos lakásra, ahol kipihenheted a tanulás és persze a bulik fáradalmait. Ahol készülhetsz a vizsgákra, vasalhatod az inged, gyűjtheted a pizzás dobozokat. Ha Pécsett töltöd a következő éveidet, ezekben a lakásokban tudsz megszállni.

Élj úgy, mint a Jóbarátok

Ez a pécsi lakás már az első fénykép alapján is a Jóbarátok sitcom sorozat központi helyszínét adó loft lakást juttatja eszünkbe. Az igényes anyagok, a fiatalosan eklektikus színek és textúrák, valamint az épület jellegéből adódó indusztriális hangulat egészen különleges otthont hozott létre. Sajnos mindössze két szobás, így nem tudjuk elképzelni benne a 6 fős baráti társaságot Racheltől Chandlerig, de fiatal párnak vagy néhány fős hallgatói csapatnak tökéletes lehet. Esélyes, hogy hamar elkel, úgyhogy csapj le rá gyorsan!

Egyetemi tanulmányok, luxus lakókörnyezet

Az egyetem közelében található ez a pazar penthouse-lakás. A 100 négyzetméteres fedett terasz még tovább emeli az amúgy sem hétköznapi ingatlan használati értékét. Micsoda esti beszélgetéseket lehet itt tartani egy finom bor és néhány jófej fiatal társaságában! A terasz nem csak ennyit tud, bár ez sem lenne kevés. Gyönyörű panorámát biztosít a környékre, valamint kényelmes ülő-fekvőhelyeket és egy sütőgető részt is kialakítottak rajta.

Alacsony rezsi, fiatalos berendezés

Az Egyetemváros központjában, a PTE több karának épületeitől mindössze néhány perc távolságra álló új építésű Golden Corner Lakóparkban több lakás is kiadó, mi most ezt a 49 négyzetméteres ékszerdobozt választottuk bemutatásra. Fontos érv mellette, azon kívül, hogy vadiúj és gyönyörűen berendezett, hogy a rezsije is alacsony. Erről a redőnyös alumíniumablakok, a korszerű hűtő-fűtő rendszer (klíma és padlófűtés együttese), valamint az igényes, modern kivitelezés gondoskodik.

Panelben (is) szép a diákélet

Egy rendezett, kicsinosított panellakás is kényelmes és barátságos tud lenni, és rögtön találtunk is egy ilyet. A lakás 2015-ben felújításon esett át, teljesen felszerelt, gépesített. Néhány perc sétával elérhető minden, ami egy fiatalnak kellhet: természetesen elsőként az egyetem, de van itt lángosozó, hamburgerező, patika, benzinkút, élelmiszerbolt is.

Kis lakásban megannyi lehetőség

Az Egyetemvárosban található József Attila utca egyik tetőtéri lakása is várja új bérlőit. Kis kompakt lakás ez, 40 négyzetméter, tökéletes lehet a fiatalok életritmusához. Személyes tárgyak és kiegészítők színesíthetik meg, és ha nem csak készételeket melegítesz mikróban, hanem még főzni is megpróbálsz, az illatok is hozzájárulhatnak az otthonosság megteremtéséhez.

5 szobás lakás a történelmi belvárosban

Ez a pécsi lakás az egyetemi karok közelében, a történelmi belvárosban található. Az első fotók alapján akár túl indusztriálisnak is hathat, de ha tovább lapozunk, a pihenésre szánt helyiségek, mint a nappali és a hálószoba, meleg, otthonos érzetet adnak. A lakásban cserépkályha, lapradiátor és márványkandalló is található. Mi kell még? 5 szobás, tehát abszolút alkalmas több fiatal együttélésére úgy, hogy mindenkinek adott a saját, diszkrét tér is.

Még több pécsi albérlet

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!