Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5 lakópark, ahol a terasz is főszerepet kap

  • 5 perc olvasási idő
  • 2022.04.30.

A lakások komfortszintjét nem csak a mérete, a berendezések, vagy a lokáció emelheti, hanem az is, ha külső tartózkodó is tartozik hozzá. Mai összeállításunkban 5 olyan lakóparki fejlesztést mutatunk be, ahol a kivitelezés során a pazar megjelenésen és az élhető környezet megteremtésén túl a terasz kialakítására is kiemelt figyelmet fordítottak.

Tükörhegy Residence

A Törökbálinti fejlesztés már a VI. üteménél tart, a lakások népszerűsége pedig nem a véletlen műve. A Tükörhegyen, a Balassi Bálint utcában épülő ingatlanok egyedülálló panorámával, privát, exkluzív lakóparki környezetben várják leendő lakóikat. Az ingatlanok hőszivattyús hűtés-fűtéssel, saját parkosított kerttel, garázzsal, felszíni beállóval rendelkeznek, valamint minden lakáshoz tartozik erkély és terasz is. A Tükörhegy Residence lakásait azoknak ajánljuk, akik Budapest agglomerációjában szeretnének színvonalas otthont vásárolni és élhető kisvárosi hangulatot keresnek közel a fővároshoz.

Furmint házak II.

A Naplás-tó tájvédelmi körzet közelében épülő Furmint házak igazán innovatív megoldással gondoskodnak a lakók maximális kényelméről. Az ingatlanok 100 százalékban megújuló energiaforrást használnak, ráadásul az okos otthon-megoldásoknak köszönhetően biztosítják a teljeskörű komfortérzetet. A különösen kedvező lokáció miatt az új tulajdonosok Budapest egyik legszebb zöld környezetében élvezhetik a természet közelségét. Ráadásul, ahogy listánk minden szereplőjénél, úgy a Furmint házaknál sem hiányozhat a reggeli kávézásoknak vagy a családi vacsoráknak tökéletes helyszínt nyújtó terasz sem.

Fregatt Lakópark

A Balaton szerelmeseinek kedveskednek ezzel a Siófokon épülő, közvetlen vízparti elhelyezkedésű lakóparkkal. A Liszt Ferenc sétányra megálmodott társasházakban egész évben élvezhetjük a természet és a vízpart közelségét. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság. Valamint a társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill-és napozó tetőteraszt is kialakítanak, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a leendő tulajdonosoknak.

ZöldPark100

Maradunk a Balatonnál, hiszen a balatonszemesi Semmelweis utca 100 szám alatti több mint 6000 négyzetméteres területen valósul meg a ZöldPark100 beruházás. A 13 darab villaház három sorban, egymástól függetlenül helyezkedik el, mindegyik ingatlan saját parkosított, öntözőrendszerrel ellátott kerttel rendelkezik. A villaházak tetejére napelemek kerülnek majd, hogy ezáltal is biztosított legyen a fenntarthatóság és az alacsony rezsiköltség. Minden villaház felső emeletén helyet kap egy több mint 40 négyzetméteres tetőterasz, statikus árnyékolással és balatoni panorámával. A teraszok födéme erősített, így alkalmas kisebb összejövetelekre, vagy akár kültéri pezsgőfürdők elhelyezésére is.

Madárdomb Residence

Az 55 lakásból, 3 üzletből és 7 irodából álló épület a kertvárosban valósul meg, a XVII. kerületi Borsó utca 66. szám alatt.  A tervezés és a majdani kialakítás során gondosan ügyeltek a lakások változatos elrendezésére. Így számos lakás két, akár három front felé is tekint és minden lakáshoz tartozik erkély, terasz vagy kertkapcsolat, illetve ezek kombinációja. A fenntarthatóság és az alternatív energia felhasználása is kiemelt szempont volt. Ennek keretében az épület üzemeltetése a meleg víz előállításáért felelős levegő-víz rendszerű hőcserélők segítségével valósul meg.

Még több lakópark

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!