Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5+1 eladó ház a Tisza-tó térségében

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.08.01.

A Balaton és a Velencei-tó népszerűsége mellett hajlamosak vagyunk megfeledkezni hazánk második legnagyobb taváról. A Tisza-tó bámulatos atmoszférával, megannyi kikapcsolódási lehetőséggel, valamint felbecsülhetetlen természeti értékekkel várja a látogatókat. Jelentőségéről sokat elmond, hogy két medencéje – a Hortobágyi Nemzeti Park bemutatóterületeként – az UNESCO Világörökség része. Mostani toplistánkat azoknak ajánljuk, akik ebben a különleges környezetben szeretnének új életet kezdeni.

Apartmanház a Tisza-tó nyugati kapujában

Poroszló bájos és a Tisza-tó közelsége miatt méltán népszerű települése rejti listánk első szereplőjét. Az üdülőövezetben elhelyezkedő családi ház egyszerre alkalmas saját lakhatásra, valamint – a keresetkiegészítés miatt – vendéglátásra is. Az 1476 négyzetméteres telken kényelmesen elfér a 110 négyzetméteres, négyszobás ingatlan, és még bőven marad hely a kőburkolattal ellátott, fedett terasznak, valamint a szép, zöld füves udvarnak is.

Tágas terek, tágas telek

Kisköre pezsgő városában kezdhetünk új életet ebben a 120 négyzetméteres, négyszobás családi házban. A jó állapotú és hangulatos ingatlan ideális mindazoknak, akik vízpart közelébe költöznének, ugyanakkor dönthetünk úgyis, hogy “csupán” nyaralónak használjuk. A lelkiismeretesen gondozott házban minden megtalálható, amire szükségünk lehet. Extraként pedig nem csak a Tisza-tó közelségét kell megemlítenünk, hanem a nappaliban található, teljesen új vízteres kandallót is. A hangulatos téli esték biztosításán túl a rezsidíjak alacsonyan tartásában is komoly segítséget jelenthet.

Csodásan felújított okosotthon

Tiszanánáig kell utaznunk, hogy megcsodálhassuk ezt a minden elvárásnak maximálisan megfelelő ingatlant. A turisztika miatt ebben a házban is adott a lehetőség a vendégek fogadására, de dönthetünk úgy is, hogy az ingatlan minden szépségét magunknak tartjuk fenn. Ha így döntünk, akkor 280 négyzetméteren és öt szobában élvezhetjük a felújítás minden kényelmi megoldását. Okosotthonhoz híven egyetlen applikációról vezérelhető a teljes ház, a belső parkolóban pedig elektromos autótöltő áll a rendelkezésünkre.

Autentikus parasztház

Akár két generáció számára is tökéletes választás lehet ez a tiszaszőlősi családi ház. A jól felújított és kialakított, újszerű, teljesen autentikus parasztház a népi hagyományokat és atmoszférát ötvözi a XXI. század elvárásaival. A hatalmas udvaron a grillező lehet a családi- és baráti összejövetelek középpontja, a közös étkezéseknek és beszélgetéseknek pedig az igényes asztalosmunkával kialakított teraszok adhatnak teret. A kertben fúrt kút található, így a gyep öntözése kényelmesen megoldható. A Tisza-tó rövid távolságra van, ahol a pecások legnagyobb örömére horgászatra kiválóan alkalmas partszakaszok találhatók.

Privát wellness

Ez az abádszalóki ház azoknak lehet kitűnő választás, akik a maximumra akarják tekerni a kényelmi potmétert. A felújított ingatlan minden szobája klímás, a ház fűtését, illetve melegvíz-ellátását gázcirkó biztosítja. A műanyag nyílászárók redőnnyel, illetve szúnyoghálóval ellátottak. A rengeteg extra pedig csak emeli a kényelmi szintet: a házhoz egy nagy fedett terasz, valamint egy három beállásos garázs is tartozik. A melléképületben található a wellness részleg egy 6 fős jakuzzival, finn szaunával, zuhanykabinnal. Az udvar hátsó részében található egy lépcsős lejáratú hatalmas medence kültéri zuhanyzóval. Emellett még kerti sütögető és fedett pavilon is szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást.

Polgári stílusú villaépület

Ha Tisza-tó, akkor Tiszafüred. A Tisza fővárosa természetesen nem hiányozhat a toplistánból, ahonnan egy igazi kuriózumot mutatunk. Egy polgári stílusú villaépületet kínálnak eladásra alig néhány percnyi sétatávolságra a vízparttól. Az ingatlan néhány éve teljeskörű modernizálást kapott, az épület fűtéséről, hűtéséről hőszivattyú gondoskodik. A parkosított, öntözőrendszerrel ellátott udvarban parkoló, óriási terasz és szaunaház is helyet kapott. Az épület szobái önálló fürdőszobával rendelkeznek, a konyha ablakai pedig a kertre néznek. Itt valóban csak élvezni kell az életet.

Még több eladó ingatlan

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!