Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5+1 kiadó miskolci lakás egyetemistáknak

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.08.13.

Ha felvettek az Miskolci Egyetemre, de még nem tudod, hol fogsz lakni a tanulmányaid alatt, akkor a mai gyűjtésünket neked ajánljuk. 5+1 kiadó miskolci ingatlant mutatunk be toplistánkban, amelyek kényelmes otthont adhatnak a következő éveidre.

Így is lehet panelban

Mindig ámulatba ejt minket, hogy kreatív és hozzáértő emberek mi mindent ki tudnak hozni egy panellakásból. Itt egy remek példa ennek a 38 négyzetméteres, másfél szobás kiadó miskolci lakásnak a „személyében”. A képek magukért beszélnek, a tereket sikerült olyan színekkel és elrendezéssel megalkotni, hogy tényleg nem egy panelház jut róla eszünkbe. A lakás kis mérete ellenére maximálisan kényelmes és otthonos megoldás lehet egy vagy két fiatal számára.

Harley Davidson ihletésű otthon, csak arra érdemeseknek

Ha már a különlegességeket említettük, mutatunk egy olyat, ami biztos neked sem mindennapi látvány. Harley Davidson ihletésű, meglehetősen egyéni berendezésű, 43 négyzetméteres, 2 szobás lakást kínál kiadásra tulajdonosa. A fotel és az állópolcok olajos hordókból készültek, látványos bútor vált belőlük. További előnye, hogy ide akár a kiskedvencedet is magaddal viheted.

miskolci

Galériázott fészek fiataloknak

Ez a teljeskörű felújításon átesett lakás kimondottan egyetemisták és fiatalok számára. Ez a közel 50 négyzetméteres lakás még úgy is több fő befogadására alkalmas, hogy gyakorlatilag egyetlen térből áll. A Vörösmarty városrészben elhelyezkedő ingatlan ugyan nem egy laza pár perces sétára található az egyetem épületétől, de történelmi környéken helyezkedik el, közel a városi infrastruktúra, a ház mellett.  Pl. rögtön egy Frei Café található, amely tanulást, világmegváltó baráti beszélgetések, emlékezetes randik helyszíne lehet. 

miskolci

Luxus a köbön

Magas színvonalon, minőségi anyagokkal, pazar bútorzattal kialakított apartmanok várják lakóikat Miskolctapolcán. Itt tudod ötvözni a mindennapi élet hangulatát az üdülés, nyaralás érzésével. A lakások teljeskörűen felszereltek, még szauna és grillterasz is áll az új bérlők rendelkezésére. Ha körülnéznél, nem csak fotókat, videós körbevezetést is találsz a hirdetésben.

miskolci

Felújítás után első lakójára vár

Ez a csinos lakás nemrég teljes felújításon esett át. Amióta elkészült, még nem volt lakója. Ha a képek beindították az otthonérzetedet, akkor nézd meg személyesen is. A 2 szobás lakás fiatalok kisebb közösségét is be tudja fogadni, egyetemistáknak is ideális lehet. Tartozik hozzá egy kis erkély, amely reggeli kávé szürcsöléséhez, esti borozgatáshoz is kellemes helyszín lehet. 

Negyedóra sétára az egyetemtől

A bemutatott lakások közül ez található legközelebb a Miskolci Egyetemhez. 55 négyzetméter, két és fél szoba, 2 hallgató számára ideális. A panellakást mostanában újították fel, és azóta még senki sem lakta. Klimatizált, gépesített, berendezett, tehát a mindennapi élethez szükséges kényelmet biztosítja. Az egyetem sétálva is hamar elérhető, de a kiadó ingatlan közelében remek a közlekedés is, 2 perc alatt elérhető a 3 különböző járat vonalán található buszmegálló is.

Miskolci kiadó albérletek

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!