Mit jelent az, hogy duplikált a hirdetésem?
Általános Szerződési Feltételeink szerint nem duplikálhatod a hirdetésedet. De mit jelent ez, miért nem engedjük ezt és mi a következménye, ha duplikálod a hirdetésedet? Lássuk!
Mikor duplikált egy hirdetés?
A hirdetésed akkor duplikált, ha legalább két olyan ingatlanhirdetést adtál fel,
- amelyek ugyanazt az ingatlant tartalmazzák és ugyanúgy eladó vagy kiadó kategóriában vannak,
- vagy különböző ingatlanokról szóló hirdetéseket adtál fel, de azonos fotókkal,
- a hirdetéseket
- ugyanabban a felhasználói fiókban adtad fel,
- vagy több különböző felhasználói fiókokban adtad fel őket, de mind a te felhasználói fiókod.
Mi a baj a duplikált hirdetésekkel?
Azért nem engedjük, hogy egyazon személy többször hirdesse meg ugyanazt az ingatlant, mert szeretnénk megőrizni az ingatlankínálatunk minőségét és átláthatóságát.
A keresők, érdeklődők számára zavaró lehet, ha ugyanazzal az ingatlannal többször is találkoznak a találati listákban, és a hirdetők semmilyen előnyhöz nem jutnak a hirdetések duplikálása által.
Miért duplikálja valaki a hirdetését?
- A hirdetések újbóli feladásának az egyik gyakori oka az, hogy a hirdető nem találja, hol tudná módosítani a hirdetést, ezért feladja azt újra.
- Ha esetleg te is módosítanál valamit a hirdetéseden, és nem tudod, hogyan tedd, kérdezd chatbot-unkat, Alízt, vagy keress minket és szívesen segítünk!
- Ha esetleg te is módosítanál valamit a hirdetéseden, és nem tudod, hogyan tedd, kérdezd chatbot-unkat, Alízt, vagy keress minket és szívesen segítünk!
- A másik gyakori ok az, hogy a hirdető úgy véli, az újabb hirdetések előrébb kerülnek a találati listákban, ezért adja fel újra a hirdetését.
- A találati listáinkban nem a hirdetés feladása határozza meg a sorrendet, nem is lehet ez alapján rendezni a találatokat, így ezzel a hirdető semmilyen előnyhöz nem jut.
Mi történik a duplikált hirdetésekkel?
- A duplikált hirdetéseket rendszerünk automatikusan kiszűri.
- Moderátoraink manuális ellenőrzést követően törlik azt a hirdetést a duplikált hirdetések közül, amit a hirdető később adott fel, ugyanis a korábban feladott hirdetést tekintjük eredetinek.
- Erről e-mailben tájékoztatják a hirdetőt.
- Ha a törölt hirdetéseden volt valamilyen fizetett szolgáltatás, akkor azt jóváírjuk a megmaradt hirdetéseden.