Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Zala megye kincsei: 5+1 varázslatos ház

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.05.10.

Országjárásunk során a megyék ingatlankínálatából szemezgetünk, bemutatva a tájegységek rejtett ingatlanpiaci szépségeit. Mostani úti célunk Zala megye, aminek a jelentősége jócskán túlmutat az idegenforgalmon, a turizmuson és a gyógyfürdőkön. Toplistánkban 5+1 olyan ingatlant mutatunk meg, amire joggal lehet büszke a jellegzetes, erdőkkel borított zalai táj, valamint kiváló választás azok számára, akik ebben a régióban kívánnak új életet kezdeni.

Balatoni örökpanoráma

Bár a Balaton népszerűsége jellemzően a turistaszezonban kiemelkedő, sokan választják otthonuknak a magyar tenger környékét. Ez a balatongyöröki családi ház mindkét lehetőségre kiváló választás. A Balatongyörök hegyoldali részén, közvetlen természetvédelmi terület mellett fekvő ház egy 1942 négyzetméteres telken terül el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra és a környező hegyekre. A 135 négyzetméteres alapterületen egy nappali, három szoba és két fürdőszoba kapott helyet. A komfortszintet pedig a hőszigetelt fa nyílászárók, a földszinten a padlótól a mennyezetig érő ablakok, cserépkályha, komplett LED-világítás, klíma és dupla kocsibeálló szavatolja. További előny, hogy a vételár a teljes berendezést magában foglalja.

Népies jelleg a Zala folyó völgyében

Barangolásunk következő állomása Zala megye közkedvelt turisztikai üdülőhelye, Kehidakustány. Itt keresi következő tulajdonosát ez a különleges, népies jellegű, parasztgerendás családi ház. A 120 négyzetméteres ingatlanban  négy szoba, nappali konyha, két fürdőszoba, valamint egy spájz kapott helyet. A ház teljes felújításon esett át, külső szigetelést kapott, kicserélték a tetőt, az összes vezetéket, illetve a nyílászárókat is. A ház fűtéséről és egyedi hangulatáról három különleges cserépkályha gondoskodik.

Új élet a Balaton északi partján

Zala megyei kirándulásunk következő megállója Gyenesdiás. Itt kínálják eladásra ezt a 88 négyzetméteres, háromszobás ikerházat. Az ingatlan 2021-ben teljes felújításon esett át, kicserélték a közművezetékeket, a vízszigetelést, valamint új külső szigetelést és új nyílászárókat is kapott. A kert rendezett, rajta új telepítésű dísznövények és pázsit található.

Lakópark házai természeti környezetben

Nem távolodunk el nagyon Gyenesdiástól, hiszen csak Cserszegtomajig kell utaznunk, hogy megcsodálhassuk ezt a különleges ingatlant. A nagyon szépen karbantartott sorházi lakást egy csodálatos természeti környezetben lévő lakóparkban találjuk. A lakás földszinti teraszáról és a tetőtéri erkélyről szép panoráma nyílik a Balatonra és a Keszthelyi-hegységre is. Valamint a lakáshoz egy 70 négyzetméteres telek is tartozik, ahová dísznövényeket és pázsitot telepítettek. Ráadásul még egy közös használatú úszómedence is helyet kapott a lakópark területén.

Családi ház és panzió

Nagykanizsa Kisfakos városrészében lehet a miénk ez a panzióként és családi házként is használható hangulatos ingatlan. Az 1000 négyzetméteres telken elterülő 211 négyzetméteres házban kényelmesen elfér a négy szoba, valamint a szobákhoz tartozó külön fürdőszobák is. A kellemes baráti összejövetelekhez pedig kiváló helyszínt biztosít a 53 négyzetméteres nagyterem, valamint a 42 négyzetméteres első és a 2 négyzetméteres hátsó fedett terasz.

Mediterrán stílus Zalában

Lassan végéhez közeledik a Zala megyében tett látogatásunk. Toplistánkat a megyeszékhelyen, Zalaegerszegen zárjuk. A 2008-as Arany Rózsa-díjas városban kezdhetünk új életet ebben a 315 négyzetméteres, három és félszobás mediterrán stílusú családi házban. A háromszintes ingatlan pinceszintből, földszintből és tetőtérből áll. A földszint és tetőtér klimatizált, a tetőtéri ablakokat pedig külső, belső hővédelemmel látták el.

Eladó házak Zala megyéből

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!