Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Toplistánkban ezúttal a tatabányai kiadó ingatlanokat mutatunk

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. június 19.

Tatabánya Komárom-Esztergom megye székhelye, a Gerecse és a Vértes közötti völgyben fekszik. Népszerűsége töretlen, ami több összetevőnek is köszönhető. Egyrészt a bányaváros még ma is munkahelyek sorát kínálja a közelében lakóknak, másrészt viszont sokan választják otthonuknak úgy is, hogy az 55 kilométerre levő fővárosba, Budapestre járnak be naponta vonattal, busszal vagy autóval. Lássuk, ha itt keresel ingatlant, a jelenlegi kínálatból mikre bukkanhatsz.

Újépítésű, kis kertes otthon

Tatabánya Bánhida városrész újépítésű lakóparkjában kínálják kiadásra ezt a földszinti, kertkapcsolatos, nagy ablakokkal rendelkező lakást. 49 négyzetméteres alapterületével, két szobájával kisgyerekes pároknak is megfelelő első otthon.

Luxus az első emeleten

Egy tinédzserkorba lépett tégla lakás, amely a luxusberendezéssel igen csalogató, és épp új bérlőjét várja. Amerikai konyhás nappalijával fiatal párok, kisbabás családok tökéletes otthona lehet. A nyugati tájolású, napos ingatlan hálószobájából a parkra nézhetünk ki, ami igazi pihentető érzést jelent egy hosszú nap után.

Itt még ilyen dögös szépségszalonod is lehet

Tatabányán nem csak élni jó, de vállalkozni is. Ez a tavaly felújított szépségszalon keresi most új bérlőjét. Két fodrász tud benne dolgozni párhuzamosan, valamint rajtuk kívül műkörmös, pedikűr, manikűr, masszázs-szolgáltatások akár külön-külön is üzemeltethetőek. A vendégek kényelmét mellékhelyiség, mosdó és természetesen egy várakozásra alkalmas helyiség biztosítja.

Valósítsd meg álmaid kávézóját! 

Ha pedig vállalkoznál, de nem ilyen formában, akkor ezt ajánljuk! Egy menő kávézónak való vendéglátóegység is kiadó, nagy forgalmú, központi, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető pontján a városnak, a Városkapu Szolgáltató és Üzletházban. A környék alapvetően is nyüzsgő, de a környező irodák dolgozói garantáltan nálad fogyasztanák el reggeli kávéjukat vagy munka utáni jutalomsütijüket. Tessék, a tökéletes helyiség már adott, csak ki kell bérelned és elkezdeni a munkát!

Parkra néző kényelem

Szintén kiadó a Csónakázó tótól néhány perc sétára, de nem a zajos, forgalmas főút mellett ez a 41 négyzetméteres bútorozott lakás. A következő bérlő kényelmét számos apró, de fontos tényező garantálja. A kényelmes, franciaágyas hálószoba ablaka parkra néző, a nappali a Turulra. A konyhához kamra is tartozik, valamint a konyhabútor ajtajai, fiókjai csapódásgátlóval vannak felszerelve. Ha a pároddal együtt költöznél, és nem egyszerre ébredtek, ennek szinte felbecsülhetetlen az értéke. Szagelszívó, kerámialapos tűzhely, és helytakarékos megoldások mind-mind a komfortos lakóélményt szolgálják.

Kiadó ingatlanok Tatabányán

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!