Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Siófok kincsei: 3 páratlan lakópark közvetlenül a vízpart mellett

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. augusztus 26.

Siófok egyet jelent az önfeledt jókedvvel, a felejthetetlen nyaralásokkal, és a semmihez sem fogható balatoni életérzéssel. A magyar tenger egyik legnépszerűbb városa azonban sokkal több, mint egynyári kaland. A város a turistaszezon után sem alszik téli álmot, megannyi lehetőség színesíti Siófok lakóinak életét. Az egyedülálló fejlesztési megoldásoknak köszönhetően a leendő lakók télen-nyáron élvezhetik Siófok és a Balaton csodás szépségét. Mai összeállításunkban 3 páratlan siófoki lakóparkot mutatunk be a Liszt Ferenc Sétányról.

Dingi Társasház

A Dingi Társasház nem kevesebbet ígér leendő lakóinak, mint minőségi kivitelezést, korszerű és kényelmes apartmanokat, valamint közvetlen vízparti elhelyezkedést. Tökéletes választás a Siófok és a Balaton szerelmeseinek, mivel az ingatlan előtt húzódó szabadstrand gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal várja a tulajdonosokat.

Siófok

A Liszt Ferenc sétányra megálmodott fejlesztésben 71 lakást alakítanak ki, az ingatlanok alapterülete pedig 53 és 120 négyzetméter közötti skálán változik, így mindenki megtalálhatja a számára optimális életteret. A fejlesztés során komoly hangsúlyt kapott a fenntarthatóság és kényelem ötvözése. Ezért a lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja majd el, ami kivételesen energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákban, nappalikban felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak és rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiségeket.

További extrája a fejlesztésnek, hogy a társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz alakítanak ki. Így a lehető legnagyobb privátszférát biztosítják a leendő tulajdonosoknak. Ahol ráadásul az egyedi víz-és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés rooftop party élvezetéhez.

A Dingi Társasház kínálata

Dragon Társasház

A Dragon Társasház is magán hordozza azokat a jegyeket, amik a hamisítatlan balatoni életérzés mellett XXI. századi komfortszintet nyújtanak a leendő tulajdonosoknak. Siófok hangulatos, érintetlen panorámás részén, a Liszt Ferenc sétányon valósul meg a beruházás, mindez ráadásul közvetlen vízparti elhelyezkedéssel.

Az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés, valamint az apartmanok remek kihasználhatósága nem csak a megtestesült kényelmet és gondatlan életvitelt, de értékállóságot is garantál. Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik majd el, így a lakásokból az örök balatoni panorámában gyönyörködhetnek a lakók.

A kivitelezés során a beépítendő anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont volt. A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épületet 15 centiméter vastag külső hőszigetelési rendszerrel látják el. A födémekben 4 centiméter vastag hő- és hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. A lakások alacsony rezsijéért itt is a központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer a felelős, míg a szobákban, nappalikban felszerelt beltéri egységek a léghűtést és légfűtést biztosítják. Az érdeklődők összesen 100 lakás közül válogathatnak, amiknek az alapterületei 47 és 117 négyzetméter között váltakoznak. A bőséges és változatos kínálat miatt a Dragon Társasházban is minden adott ahhoz, hogy leendő otthonunkat a saját szükségleteinknek és elvárásainknak megfelelően válasszuk ki.

A Dragon Társasház kínálata

Fregatt Társasház

A Fregatt Társasház is ugyanazon a magas komfortszinten nyújt lehetőséget a Balaton-parti életre, mint a fentebb megismert társai. A Balatonra néző örökpanoráma, a minőségi anyaghasználat, valamint a gondos tervezés és kivitelezés jellemzi Siófok egyik legpatinásabb beruházását.

A telken található két új építésű társasház lakói kizárólagos kerthasználattal rendelkeznek, ahol a családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencét biztosít a beruházó a leendő tulajdonosok számára. A lakáspalettát itt sem érheti az egyhangúság vádja. Hiszen a 47 négyzetméteres lakástól kezdve egészen a 85 négyzetméteresig válogathatunk a kínálatból.

A lakások felszereltsége szintén megfelel a jelenkor elvárásainak, a hőszivattyú minden ingatlan alaptartozéka, az energetikai besorolás pedig ennek is köszönhetően „BB”, vagyis megfelel a közel nulla energiaigényű elvárásoknak. A fejlesztők a kényelem, a fenntarthatóság és a zöld terek biztosításán túl a biztonságra is kiemelten figyeltek. Ennek köszönhetően a lakópark területére csak egyedi azonosítás után lehet belépni.

Siófok

Beruházói gondolatok

“Beruházói oldalról biztosítjuk vásárlóinkat a társasházak garantált teljeskörű befejezéséről, amibe beletartozik a teljesen privát 3 darab 4×10 méteres kültéri medence is. Elengedhetetlen számunkra megemlíteni, hogy épületeinkhez a partszakaszon lévő szabadstrandok fejlesztése során 10 sportpálya (strandröplabda, lábtenisz, Teqball asztal), játszótér, új saválló strandlépcsők, padok, öltözőkabinok, értékmegőrzők kerültek kialakításra az új parkosított Balaton-parti sétányon.”

“A jó befektetés az, aminek használati értéke van, nem csak értéket őriz, hanem örömöt is ad. Nap, mint nap…”

Kéri Attila
vezérigazgató
Divinus Zrt.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!