Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Romantika (nem csak) Valentin-napon

Február 14-e a szerelem és a szerelmesek ünnepe. A legenda úgy tartja, hogy az ünnep a római Szent Valentin nevéhez kötődik, aki a harmadik század végén szembement II. Claudius akaratával. A császár úgy gondolta, hogy az egyedülálló férfiakból jobb harcos válik, így számukra megtiltotta a nősülést. Valentin viszont nem osztotta ezt az elképzelést, így titokban összeeskette a fiatalokat. Ellenszegülése miatt börtönbe került, a kivégzése előtt pedig hitének erejével visszaadta az egyik börtönőr vak leányának látását, akitől így búcsúzott: ”A Te Valentinod”. Bármi is legyen az igazság, ez a nap a párokról, a romantikáról szól. A romantikus légkör pedig szinte azonnal adott, ha kedvesünkkel egy kandalló mellett, finom ételekkel és italokkal élvezzük egymás társaságát. Mostani válogatásunkban 6+1 kandallós házat mutatunk meg.

Luxus Kistokajon

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község a Hejő patak partján fekszik, nem messze Miskolctól. Itt találjuk ezt a csodaszép, 220 négyzetméteres, 5 szobás, 2008-ban épült luxusházat. Az impozáns és elegáns kialakítású kandalló azonnal megragadja a figyelmet és gondoskodik is a meghitt hangulatról. A hangulat és az intimitás fokozását pedig a gyönyörűen parkosított, 742 négyzetméteres, arborétum jellegű kert biztosítja.

Budaörsi panoráma

Budaörs ad otthont ennek az esztétikusan és magas minőségben felújított családi háznak. A 174 négyzetméteres, duplakomfortos ingatlan nagy nappalival és 5 szobával rendelkezik, a vintage konyha, valamint a lenyűgöző kandalló pedig egyet jelent a hangulatos és gondatlan életkörülményekkel. Erre jelent további garanciát a nagyméretű parkosított telek, valamint az innen élvezhető panoráma is.

Nyugalom és harmónia Telkiben

Budaörs után következő állomásunk az innen alig félórás autóútra található Telki. Ebben a Pest megyei községben bújik meg ez az igazán különleges és egyedi csodaotthon. A 122 négyzetméteren kényelmesen elfér a 3+1 félszoba, a konyha, valamint a két fürdőszoba is, mindez a tervezői koncepciónak köszönhetően egy környezetbe illő, korszerű és letisztult stílusban. Természetesen itt is elmaradhatatlan ékkő a figyelmet megragadó kandalló, a ház értékét pedig tovább növeli az erdő közvetlen szomszédsága.

Csodás atmoszféra Nyíregyházán

Nyíregyházáig kell utaznunk, hogy a mienk lehessen a Szamos utcai, minden igényt kielégítő ingatlan. A családias és csendes övezetben fekvő, 236 négyzetméteres házban minden adott a minőségi és páratlan életvitelhez és a gondatlan feltöltődéshez. Maximálisan ide sorolható a tágas nappaliban kialakított légkeveréses kandalló, illetve a kertben elterülő 20 négyzetméteres fedett medence is.

Modern stílus Szegeden

Listánkra méltán került fel a Csongrád-Csanád megye székhelyén új lakóját kereső ikerház. A házat az elmúlt évben kívül-belül magas minőségű anyagok beépítésével korszerűsítették és újították fel. A melegről és a különleges légkörről a prémium kandalló gondoskodik, ráadásul a nappaliból közvetlenül is kimehetünk a 22 négyzetméteres fedett, hangulatos teraszra, amely az inpozáns 100 négyzetméteres zöld kertre néz.

Meghitt hangulat a Dunakanyar kapujában

Szentendrén, azon belül Pismány aljában kínálják eladásra ezt a 160 négyzetméteres, kétszintes, 5 szobás, duplakomfortos kertes házat. A népszerű és kedvelt kertvárosias környezetben lévő ingatlant a folyamatos karbantartáson túl három évvel ezelőtt újították fel. A házat átjáró meghitt hangulatot a fatüzelésű kandallónak, a gondozott kertnek és a félig nyitott télikertnek köszönhetik majd a leendő lakók.

Igényes otthon Veresegyházon

A 234 négyzetméteres, 4+1 félszobás ház Veresegyház csendes utcájában várja következő tulajdonosát. A minden elvárásnak maximálisan megfelelő ingatlan ékköve a gyönyörű nappali, melynek elragadó egyediségét a csodálatos kandalló erősíti. Innen és a konyhából tudjuk megközelíteni a teraszt, illetve a kertet is, ahol medence is a következő lakókat szolgálja.

Mutass még kandallós otthonokat

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!