Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Pecások, tietek a pálya!

Sokak nagy örömére újra beköszöntött a melegebb időszak, így egyre többen tervezik, hogy szabadidejüket a vízparton szeretnék eltölteni. A horgászat szerelmeseinek kedveskedünk most, hiszen legújabb listánkban 5 olyan ingatlant mutatunk, amihez privát stég is tartozik. A bemutatott házak nem csak a felhőtlen és zavartalan horgászatot garantálják, de elhelyezkedésükből adódóan azok számára is kellemes kikapcsolódást ígérnek, akik nem szeretnének hosszú órákig a botok előtt ülni.

Horgászparadicsom saját stéggel

Mai körutazásunkat Szigetbecsén, egy valódi horgászparadicsomban kezdjük. A Ráckevei-Duna holtága mellett elterülő községben kínálják eladásra ezt az újszerű, 2004-ben épült, kétszobás családi házat. A 75 négyzetméteres, kétszintes nyaraló egész évben lakható, így a téli horgászatokról sem kell lemondania a leendő tulajdonosnak. A vízparti elhelyezkedés önmagában is tökéletes tulajdonsága a háznak, a pecások legnagyobb örömére ráadásul még egy közvetlen stég is tartozik hozzá.

Pár méterre a közvetlen vízparttól

Nem megyünk messzire Szigetbecsétől, hiszen tőle nem távol, Kiskunlacházán találjuk következő állomásunkat. A Dunaparti dűlőn lehet a miénk a képen látható csodálatos vízparttal bíró 470 négyzetméteres családi ház. A házban három különálló lakrészt találunk, de a belső adottságok lehetővé teszik, hogy akár több szobát is kialakítsunk. Jelenleg hat szoba, négy fürdőszoba, öt WC, két konyha, valamint egy szauna szolgálja a gondtalan kikapcsolódást és feltöltődést. Tovább emeli az ingatlan értékét a közvetlen vízpart és a hozzá tartozó három privát stég is.

Saját stég a híres lebegő faluban

Magyarországon hatalmas népszerűségnek örvend a Bokodi-tó. A Vértesi Erőmű számára létrehozott hűtőtó a horgászok egyik legfelkapottabb helyévé vált. Itt keresi következő tulajdonosát egy stégre épített horgászház. A 140 négyzetméteres stégen lévő 50 négyzetméteres ház kiváló választás azoknak, akik egy festői környezetben kívánnak hódolni a horgászat szépségének.

Cölöpökön nyugvó gyöngyszem

Következő megállónk továbbra is Komárom-Esztergom megyében tart minket. A tatai Derítő-tónál eladó egy luxusminőségű, egyedülálló, cölöpökön álló prémiumkategóriás ház. A 244 négyzetméteres kétszintes ház hat hálójával, négy fürdőszobájával, két konyhájával és két nappalijával az abszolút kényelem megtestesítője. Ezt fokozza még tovább a 24 négyzetméteres terasz, valamint a 88 négyzetméteres stég.

Saját stég a Körös partján

Mai horgászkirándulásunkat Gyulán zárjuk. Itt árulnak egy három hektáros területen lévő, modern gazdaságot. A tanya főépülete egy 150 négyzetméteres tégla ház, amely 2002-ben épült és 2018-ban esett át egy kisebb felújításon. Az épülethez tartozik egy nagy terasz, egy kerti grillező és kemence is. A tanya kiválóan alkalmas nyári táborok, rendezvények lebonyolítására is, mivel a területén három apartmanházat, öt faházat, szabadtéri konyhákat, külön vizesblokkokat, focipályát, horgásztavat és grillezőhelyeket is létesítettek. A tanyához tartozik továbbá egy saját stég is, amelyet a Körös-parton vehetünk használatba.

Eladó ingatlanok stéggel

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!