Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Nyíregyházi albérletmustra

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.06.05.

Toplistánk legújabb cikksorozatában a megyeszékhelyek albérletpiacát vesszük górcső alá. Első összeállításunk helyszíne Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, Nyíregyháza. Bár az albérletek piacára is begyűrűzött a drágulás, mutatunk öt olyan igényes és szép albérletet, amik remek lehetőséget jelentenek azok számára, akik Krúdy Gyula szülővárosában szeretnének lakni.

Felújított lakás Kertvárosban

Nyíregyháza albérleteinek bemutatását ezzel az igényes, szépen felújított, egy plusz kétfélszobás, 40 négyzetméteres tégla lakással kezdjük. A hosszú távra kiadó, 4. emeleti, klímás ingatlanban amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. A lakás mellett igény szerint lehetőségünk van egy 13 négyzetméteres garázst is bérelni.

Belső kétszintes lakás azonnali költözéssel

Barangolásunkat a Nefelejcs utca irányába folytatjuk, hiszen itt vár ránk toplistánk következő állomása. Azonnali költözéssel kiadó egy 81 négyzetméteres, felújított, belső kétszintes lakás. Az alsó szinten nappali, hálószoba, konyha, étkező és egy kádas fürdőszoba kapott helyet, a felső szinten pedig egy hálószobát, egy zuhanyzós fürdőszobát, valamint egy társalkodó teret találunk. Tovább emeli az albérlet értékét, hogy a társasháznak saját wellnessrészlege van, amit a lakók ingyenesen használhatnak.

Új építésű lakás a Szilvavölgy Lakóparkban

A csodaszép Szilvavölgy Lakóparkban bérelhetjük ki ezt a 48 négyzetméteres, amerikai konyhás, kétszobás új építésű lakást. A luxusigényeket kielégítő ingatlanban beépített és gépesített konyha, minőségi bútorok, inverteres klíma, valamint elektromos ablakredőnyök szolgálják a bérlők kényelmét. A lakáshoz tartozik még egy 17 négyzetméteres tetőterasz is, valamint lehetőségünk van egy garázst is bérelni autónk számára.

Albérlet a Bujtosi-tó mellett

Nyíregyháza egyik legszebb környékén, a Bujtosi-tó mellett kínálnak kiadásra egy 45 négyzetméteres, földszinti új építésű lakást. A Jég utcai ingatlanban a nappali és a konyha egy légtérben kapott helyet, ezenkívül egy külön hálószoba is növeli az életteret, amihez ráadásul egy 10 négyzetméteres, belső udvarra néző terasz is tartozik. A klímás lakáshoz egy sorompóval elzárt és védett udvar tartozik, ahol adott a biztonságos parkolás.

Belvároshoz közeli panellakás

Nyíregyháza belvároshoz közeli részén, az Inczédy soron találjuk ezt a 74 négyzetméteres, háromszobás, erkélyes, 2. emeleti panellakást. A felújított ingatlan gépesített, bútorozott, klimatizált állapotban várja leendő bérlőit, a műanyag ablakok, valamint a redőnyök pedig a szigetelésben és árnyékolásban nyújtanak segítséget. Továbbá a lakás rendelkezik még egy privát lépcsőházi tárolóval is, ahol a praktikus tárolást tudjuk megvalósítani.

Kiadó ingatlanok Nyíregyházán

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!