Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Napfény, csobbanás, vízpart: 4 egyedülálló balatoni lakópark

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.04.14.

4 egyedülálló balatoni lakópark, ha te is eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne egész évben a Balaton-parton élni. Egészen más képet mutat tavasszal, amikor éppen hajtani kezd a frissen zöldellő nád, nyáron, amikor emberek tízezrei lubickolnak a vízben, sétálnak a parton ősszel, vagy a hideg téli napokon, amikor jéggé dermedt hullámok kapaszkodnak a parti sziklákon. Nézzük a listát!

Mediterrán vitorlás paradicsom

A Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb üdülővárosában épül a Napsugár Resorts – Balatonlelle lakópark. Balatonlelle mediterrán hangulatú belvárosával és sétálóutcájával, illetve a platánfákkal szegélyezett sétányával magával ragadja a figyelmet. A balatoni lakópark 1,5 kilométeres vonzáskörzetében szinte minden szolgáltatás elérhető, ami megkönnyíti a leendő tulajdonosok mindennapjait: élelmiszerbolt, drogéria, számos étterem és nem utolsó sorban a Balaton egyik legszínvonalasabb vitorláskikötője is. A Balaton legszebb és legtisztább szabadstrandjai Balatonlellén találhatóak. A város egyedülálló módon csaknem 4 kilométer hosszú, ingyenes partszakasszal rendelkezik.

NAPSUGÁR RESORTS - BALATONLELLE

OLVASD EL EZT IS! Luxuscikké váltak a nyaralók 2022-ben

Saját otthon a nyár fővárosában

Az összesen 16 lakásos Lido társasház elhelyezkedése kiváló, Siófok szívben helyezkedik el a Balatontól pár lépésnyire. Iskola, bevásárlási lehetőségek, piac, buszmegálló, orvosi rendelő, posta a közelben található, és a strand is néhány perces sétával megközelíthető. Siófok neve hallatán szinte mindenkiben egy élmény, emlék éled újra. Ez a város izgalmas, érdekes és sokszínű, ahol élvezhetjük a nagyvárosi nyüzsgést a magyar tenger közelségében. 

LIDO HÁZ LAKÓPARK

Balatoni panoráma a saját teraszodról

Most nemcsak nyáron, hanem egész évben élvezhetjük a Balaton szépségét, hiszen Keszthelyen található a Helikon Terasz lakópark, ami mindössze néhány lépésre található a parttól. A város turisztikai vonzerejét kultúráján és varázslatos belvárosán kívül, Keszthely és környéke számos egész évben elérhető programlehetősége adja. A balatoni lakópark 14 lakásos épületekből áll, zöld, parkosított környezetben. Az összes lakás Balatonra néző kilátással, magával ragadó panorámával várja a lakópark leendő lakóit.  A környék nem csak a víz, de a hegyek, erdők szerelmeseinek is kifogyhatatlan élményt kínál.  

Helikon terasz

Nyugalom és városi pezsgés egyaránt a déli parton

A Liget Resort a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb kisvárosában, Fonyódon, a szabadstrandtól alig 200 méterre kerül megépítésre. A nemrégiben teljesen felújított partszakasz közel 1 kilométer hosszan húzódik, kiváló vízminőséggel, gondozott környezettel és hamisítatlan balatoni hangulattal. Vize lassan mélyül, ezért családosok számára is kiváló választás, hiszen a kisgyermekek is biztonságosan tudnak fürdeni. Számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a leendő tulajdonosokat, hiszen a fonyódi kulturális események mellett a szomszédos városok által is rendezett gasztronómiai és zenei fesztiválok sokasága biztosítja az aktív pihenésre vágyók szórakozását.

LIGET RESORT

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!