Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Mit bérelhetünk Debrecenben? 5 csalogató ingatlan

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. június 30.

Miközben legújabb toplistánkhoz Debrecen ingatlankínálatát szemléztük, egészen érdekes kiadó lakásokra és házakra bukkantunk. A történelmi nevezetességeiről is ismert nagyvárost igazán nem lehet azzal vádolni, hogy megrekedt a múltban. Számos olyan ingatlant kínálnak, amely vagy vadonatúj, vagy igazán modern szemlélettel felújított, de megőrizte az építés korára jellemző jegyeket is. Szemezgessünk a választékból!

Magával ragadó stílus, tökéletes pihenés

Debrecen Nagyerdőalja városrészen járunk, amikor ebbe a csodálatos és egyben hatalmas házba betekintünk. A debreceni városközponttól néhány perc autóútra, mégis egy igen csendes utcában található. Belül igazi kényelmes otthon, nem csak a luxus berendezés és gépesítés miatt. Az alagsorban biliárd és borozó szoba, és egy kis spa is található 6 személyes szaunával, jakuzzi medencével és épített zuhanyzóval. A minimalista stílus kedvelőinek szerelem lesz első látásra, de azokat is rabul ejti, akik az egész napos fárasztó munka után megpihennének nyugodt, mindennel jól felszerelt otthonukban. A nyugalomról a hatalmas terasz és a kert is gondoskodik.

Fogadjunk, hogy ilyet sem láttál még

Ha Debrecen belvárosának szívében szeretnél lakást bérelni, ezt az Antall József utcai ingatlant is nézd meg! A képek tanúsága szerint egy igen egyedülállóan berendezett és különleges világítástechnikával ellátott lakást kínálnak kiadásra. A maximális kényelem és a modern berendezés itt is adott. A hidegebb hónapokban padlófűtés szolgálja a jó közérzetet, a hőségben pedig a légkondicionáló berendezések. Még a redőnyökkel is úgy árnyékolhatsz, hogy fel sem kelsz a fotelból, hiszen távirányítással működnek. Mivel a lak az Arany Residence-ben található, kérhető – felár ellenében – heti takarítás, valamin prémium kategóriájú szállodai ágynemű és törölközők.

Közeli infrastruktúra, családias hangulat

Mindössze 5 éve épült az a Damjanich utcai ház, amelyben ezt a 66 négyzetméteres lakást kínálják bérlésre. Negyedik emeleti, nyugati tájolású, világos. A közeli Nagyerdő a természetközeliséget adja, míg az oktatási intézmények, éttermek, boltok, uszoda is könnyen elérhető. Minden megtalálható a közelben, ami egy családnak szükséges lehet, de idősek vagy fiatalabbak számára is csalogató a lakás és a környezete is.

Modern otthon skandináv lakberendezéssel

A belvárosi Dóczy Lakópark ad otthont majd annak, aki ezt az egyszerűségében szép lakást otthonául választja. 75 négyzetméter, a nappalin kívül még két szobás, tehát gyerekekkel is ideális beköltözni. A 7. emeleti lakásból az egész parkra csodás kilátás nyílik. Kocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz. Ha ezt a lakást veszed ki, egy teljesen felszerelt otthont kapsz prémium konyhai gépekkel, LED-világítással, hang- és hőszigeteléssel, elektromos redőnnyel és természetesen internettel.

Legyen az irodád is különleges!

Aki ilyen szép lakásokat választ otthonául, az az irodájára is igényes. Nézd meg hát ezt a remek elosztású, Júliatelepen kínált, 1. emeleti, 191 négyzetméteres ingatlant! Két nagyobb helyiség, közlekedő és szociális helyiségek alkotják, legalábbis jelenlegi állapota szerint. Az iroda szintje saját almérőkre van kötve, a parkolás pedig 10 autó számára biztosít helyet. Kis- és középvállalkozások számára ideális. Nincs messze a belvárostól, így ügyfeleid és kollégáid is könnyen el tudják érni.

Kiadó ingatlanok Debrecenben

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!