Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Minigarzon: apró ékszerdobozok mindössze 25 négyzetméteren

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.03.07.

Pontos szabály nincs rá, de általában a 10 és 25 négyzetméter közötti összkomfortos lakásokat szokták minigarzon néven említeni. A különösen pici lakások mindig nagy népszerűségnek örvendtek a lakáspiacon. A befektetők könnyű kiadhatósága miatt kedvelik, de az első otthonukat kereső fiatalok körében is rendkívül kelendőek. Így az gyakran az áruk is gyakran magasabb az átlagnál, nem meglepő az 1 millió fölötti négyzetméterár sem.

Ha te is kedvet kaptál egy kis ékszerdoboz vásárlásához, inspirációként összegyűjtöttünk 5+1 gyönyörűen felújított minigarzont.

Belvárosi nyüzsgés az Andrássy út közelében

A VI. kerületben, a Hunyadi téren kínálják eladásra ezt az igényesen felújított, 24 négyzetméteres minigarzont. A lakás ízléses és világos, ablaka kertre néz, így rendkívül csendes a belváros forgatagától elzárva. Tágas fürdőszobával rendelkezik, fűtésről pedig elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. Tökéletes választás lehet nyüzsgő, belvárosi életet kedvelő fiatalok számára. További előnye, hogy a vételár tartalmazza a teljes berendezést is.

Kelenföldi madárcsicsergés

Budapest XI. kerületében, a Karinthy Színház közelében, jó állapotú, lift nélküli társasház 3. emeletén található ez a fiatalos minigarzon. A lakás mérete 19,5 négyzetméter, melyet egy galéria egészít ki, ami a helykihasználás szempontjából remek megoldás. A teljes felszerelés és bútorzat ennél a lakásnál is a vételár részét képzi. A társasház békés és csendes környéken helyezkedik el. Rengeteg zöld terület veszi körül, a Bikás Park például csak pár perces sétára található tőle.

Vadonatúj okos otthon

Ebben a XIII. kerületi lakásban akár saját igényeinket is beépíthatjük ha szeretnénk, hiszen jelenleg felújítás előtt áll. A képeken szereplő, gondosan átgondolt látványtervek kerülnek majd megvalósításra, természetesen a leendő tulajdonos igényei szerint. A 25 négyzetméteres lakás Angyalföld – Lőportárdűlő felkapott részén, a Hun utcában található, kiváló közlekedéssel.

Fiatalos designe a Corvin-negyedben

A Corvin-negyed egyik legszebb utcájában, a Futó utcában található listánk következő tagja. Ez a rendkívül igényesen és fiatalosan felújított minigarzon mindössze 20 négyzetméteres, amit egy 10 négyzetméteres terasz egészít ki. A galérián kialakított hálótér a privát szférát biztosítja, amely alatt a nappali került kialakításra. Itt akár egy étkezőt is berendezhet a leendő tulajdonos. A lakás ablaka az átlagosnál több fényt enged be, remek fekvése miatt rendkívül világos.

Bájos kis otthon 

A XIV. kerületben, az Erzsébet királyné útján teljes bútorzattal eladó ez a 17 négyzetméteres garzonlakás. Az ingatlan teljeskörű felújítása során nem csak az esztétikára gondoltak, de szerkezetileg, és műszakilag is teljesen felújították. Ide valóban csak költöznie kell a leendő tulajdonosnak. A lakás megközelíthetősége és a közlekedés kiváló, könnyen eljuthatunk a város szinte bármely pontjára a számos tömegközlekedési lehetőségnek köszönhetően. 

+1: Vízparti nyugalom a Balaton mellett

Bár a minigarzonok döntő többségét a fővárosban találjuk meg, ritkán az ország számos pontján találhatunk remek ajánlatot. Ilyen lakás listánk utolsó szereplője is, melyet Balatonlellén kínálják eladásra csendes, zöldövezeti környezetben, kellemes sétatávolságra a strandtól. A lakás 20 négyzetméteres, beosztása a következő: amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, gardrób, terasz. Igazi álomotthon válhat belőle bármely fiatal számára, ahol akár egész évben élvezhetjük a Balaton közelségét.

További eladó minigarzonok

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!