Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Milyen ingatlanokat bérelhetsz Szombathelyen?

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.06.23.

Vas megye szíve és székhelye Szombathely, közel a csodálatos, turisták által is közkedvelt Alpokaljához, a friss hegyi levegőt megunók számára pedig zsongó kulturális életet, számos történelmi, római kori emlékhelyet és gyönyörű természeti kincseket is kínál ez a vidék. Bár a barokk és klasszicista építészet uralja ezt a környéket, sok modern, újépítésű épületben is kínálnak kiadó ingatlanokat a tulajdonosok, legyen szó lakásról, családi házról, üzlethelyiségről vagy irodáról. Lássuk, az aktuális kínálatból melyek a legérdekesebbek!

Egyik irányban a nyugodt tó, másik irányban pezsgő élet

Ez a 2020-as építésű tégla lakás dizájnos belsőépítészettel és luxus bútorozásával igazi ínyencfalat az albérletet keresők számára. A fotók magukért beszélnek, alig hihető, hogy ez a modern, gépesített lakosztályhatású lakás egy társasház 3. emeletén található. 

A lakáshoz tartozó 17 négyzetméteres terasz üvegkorláttal ellátott, így az új lakók tökéletesen élvezhetik a környező növényzet és kilátás élményét. Az ingatlan a szombathelyi Csónakázó tó mellett található, egyszerre nyugodt, zölddel teli környezetben, és a bevásárlóhelyek, éttermek, sportolási lehetőségek vonzáskörzetében.

A Savaria Egyetemi Központ szomszédságában

Idén adták át ezt az új építésű lakást, amely mindössze 35 négyzetméter, de sokan épp ezt a méretet részesítik előnyben. Diákoknak, fiatal pároknak tökéletes, hiszen a belvárosban található, minden szolgáltatás, üzlet, szórakozóhely hamar és könnyen elérhető, köztük az egyetem is. Ha tetszik, csapj le rá, te lennél az első bérlője!

Fegyverboltból bármi

Ritkán válogatunk be üzlethelyiségeket is a toplistába, de most egy érdekességre bukkantunk. A jelenleg fegyverboltként működő helyiség Szombathely forgalmas útján található, így bármilyen más vállalkozás tevékenysége is sikeres lehet ezen a 100+24 négyzetméteren. Az ingatlan ugyan nem újépítésű, de újszerű állapotban van, rezsije pedig alacsony, hiszen áramot napelemes rendszeren keresztül kap, így bérlőjének villanyszámla fizetésével nem kell számolnia.

Még egy gyöngyszem üzlethelyiség

Ez a 75 négyzetméteres ingatlan akár lakóház is lehetne, ám mivel a forgalmas Oladi városrészben található, és jelenleg is kereskedelmi tevékenység folyik benne, érdemes üzletként kivenni. Irodaként is jó szolgálatot tesz, háztartási helyiségei raktárként is funkcionálhatnak, de található benne konyha, étkező, fürdőszoba is, tehát tényleg komplexen használható. Sőt, az épület több bejárata és jól szeparálhatósága megengedi, hogy akár több funkcióval is üzemeljen.

Digitális nomádoknak

Ha egy helyen kevés ideig tudsz megülni, vagy csak rövid távra szeretsz elköteleződni, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt az irodát ebben az “A+”-os irodaházban. Minimum 15 négyzetméter bérelhető, magányos munkához vagy kis létszámú megbeszélésekhez, egyéni tanórák, coachingok, workshopok tartására tökéletes. Az ilyen irodabérlés előnye, hogy nem kell teljes hónapot vagy olyan időszakokat kifizetni, amikor nem használnád a helyiségeket.

Kiadó ingatlanok Szombathelyen

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!