Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Lenyűgöző könnyűszerkezetes otthonok

Hazánkban jellemzően a téglaházaknak van hagyománya, de ma már egyre többen döntenek úgy, hogy inkább könnyűszerkezetes házat építenek vagy vásárolnak. A könnyűszerkezetes házak számos előnnyel rendelkeznek: energiatakarékosság, környezettudatosság, helytakarékosság, és magas szintű tűzvédelem, ráadásul ezen kívül még a könnyű átépíthetőség is jellemzi. Hirdetésfigyelőnkben mutatunk 5 mesés eladó könnyűszerkezetes otthont.

Olvasd el a könnyűszerkezetes házak előnyeiről és hátrányairól szóló cikkünket is! 

Modern családi otthon 

Taksony központjában találjuk ezt a modern családi házat, mely tágas, világos terekkel rendelkezik. Ez a csodás, 120 négyzetméteres, 4 szobás otthon 1996-ban épült könnyűszerkezetes technológiával, mely az utóbbi években teljes felújításon esett át. Az ingatlan klímával és riasztóval felszerelve, akár teljes bútorzattal is a miénk lehet.

Pazar, medencés otthon Győr szomszédjában

A nyugalom szigetén találjuk magunkat ebben a 138 négyzetméteres könnyűszerkezetes házban, melyet Gyűrújbaráton kínálnak eladásra. A több mint 6000 négyzetméteres varázslatos birtokot csodálatos fák, bokrok, virágok díszítik. A beltéri szauna és a kültéri medence teszi fel a koronát erre az elegáns otthonra, ami egy kis alakítással akár 4 szobás is lehet. A panoráma lenyűgöző, ha igazán csentes és zöld környezetre vágysz ez az otthon tökéletes választás lehet.

Egyedi tervezés Szentendrén

Ezt a színpompás, egyedi otthont Szentendrén, Boldogtanyán kínálják eladásra. A ház 183 négyzetméteres, 7+1 szobás könnyűszerkezetes, egyedi tervezésű otthon. Mérete ellenére a fenntartási költsége rendkívül alacsony. A házhoz tartozik egy gyönyörűen gondozott és parkosított kert, és egy 25 négyzetméteres terasz, ahol egy fárasztó nap után megpihenhetünk. 

Elegáns, tágas terek saját wellnesszel és gyümölcsfa ültetvénnyel

Zöldövezeti, erdős környezetben található Kecskeméten ez a káprázatos, 276 négyzetméteres, 5 szobás otthon. A családi ház elegáns, tágas terekkel, hangulatos terasz kapcsolattal, a földszinten 3 hálószobával, és 4 fürdőszobával rendelkezik. Az emeleten a szülői háló finn szaunával, saját fürdővel és erkéllyel szolgálja leendő tulajdonosa kényelmét. Különlegessége továbbá az ingatlannak, hogy a közel 4000 négyzetméteres telken 800 db birsalmafa is található külön bekerítve. 

Könnyűszerkezetes luxus Budán

Budapest III.kerületében, Aranyhegyen kínálnak megvételre egy stílusos, 2 szintes, 260 négyzetméteres családi házat, gyönyörűen rendezett telken. A környék szép, kertvárosi jellegű, az utcában hasonló új építésű házakkal. A ház 2019-ben épült, könnyűszerkezetes technológiával, hatalmas terekkel, és nagy belmagassággal rendelezik. Délnyugati fekvésének köszönhetően napfényes szobák jellemzik. További előnye, hogy található benne egy külön dolgozószoba is, ami kényelmessé teheti az otthoni munkavégzést.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!