Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Légy kreatív: ötletválogatás színes konyhákról

Ha egy konyha kialakításáról van szó, sokan ódzkodnak attól, hogy valami karakteres színt válasszanak bútoraiknak. Egy színesebb konyha választásával vállalnunk kell a kockázatot, hogy egy idő után ráununk, akár meg is utálhatjuk azt. Ám napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a színes konyhák, hiszen végtelen lehetőségünk nyílik kombinálni a színeket és a különböző anyagokat. Összegyűjtöttünk nektek 5 színes konyhát az ingatlan.com oldaláról, ami bemutatja, hogy miért is érdemes egy ilyen projektbe belevágni!

Luxuslakás az Operánál

Az igényesen kialakított 92 négyzetméteres ingatlan központi tere a nyugalmat és stabilitást árasztó kék színű, modern és gépesített, nagy méretű konyhából és étkezőből áll. A nyolc személyes ebédlőasztal pedig nem csak a közös étkezésekhez, hanem a jó hangulatú baráti beszélgetésekhez is tökéletes alternatívát nyújt. Ezekből nyílik a lakás többi helyisége, mint hálószoba, mosószoba, nappali, ami az Operára néz. Az ingatlant tágas terek, letisztult formák és élénk színek jellemzik.

Orbánhegyi panoráma

Luxuspanorámás ingatlan várja vevőit az Orbánhegyen. A lakás kertkapcsolatos terasszal rendelkezik saját kerthasználattal. Az ingatlan nem csak teljesen berendezett, fiatalos bútorokkal rendelkezik, hanem egy sárga színbe burkolt, minden igényt kielégítő, kompakt, gépesített konyhával is.

Új élmény a Testvérhegyen

Eladó Budapest III. kerület kedvelt részén, a Testvérhegyen egy 195 négyzetméteres ingatlan erkéllyel és óriási tetőterasszal. A zárt rendszerű és újszerű lakóparkból csodás panoráma nyílik Péterhegyre. Továbbá a lakás nagy belső terekkel, szobákkal és ablakokkal rendelkezik, ezért egész nap napfényes, kényelmes életteret biztosít. Tovább emeli a lakás komfortérzetét a csodálatosan kialakított étkező és konyha is, amik a lila és a bézs magasfényű hatásával azonnal magukhoz ragadják a látogatók figyelmét. Ráadásul, a tervezésnek köszönhetően ebédünket úgy tudjuk itt elfogyasztani, hogy közben a teraszt és az egyedülálló kilátást is megcsodálhatjuk.

Duna-parti nyugalom

Ez a nívós környezetben, néhány éve épült családi ház váci Duna-partra néző panorámával keresi gazdáját. Az épület magas műszaki tartalommal, luxus burkolatokkal, energiatakarékos gépészettel készült, mely fejleszthető napelemekkel. A színvonalas kialakításba természetesen a konyha is beletartozik a mélypiros, szinte már futurisztikus megjelenésével, ahol a vacsora elkészítése nem feladat, hanem élmény. Ha nyugodt, békés, vidéki környezetre vágyunk, az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás lehet.

Belvárosi pezsgés

Az ingatlan az V. kerület Belvárosában helyezkedik el 234 négyzetméteren. Különlegessége, hogy három lakásra is osztható, tehát külön-külön is működőképes. Az összesen hét szobás, négy fürdőszobás, világos, luxus módon felújított ingatlan három konyhával is rendelkezik. Ezek közül az egyik legkülönlegesebb a természet jegyeit magán viselő, világos zöld színű konyha, amit nem csak modernitás és praktikum jellemez, hanem a kellemes és vidám atmoszféra is.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!