Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Lakáskulcsot a karácsonyfa alá

Idilli képként lebeghet sokunk előtt a jelenet, amiben a karácsonyt már a frissen átvett új építésű lakásunkban ünnepeljük a szeretteinkkel. A képzeletből azonban hamarabb lehet valóság, mint azt hinnénk. A Metrodom River lakóparkban minden lakást 10 millió forint kedvezménnyel kínálnak. Ráadásul egy nyílt napra is ellátogathatunk, hogy megtapasztalhassuk azt a rengeteg extra szolgáltatást, ami leendő otthonunkhoz tartozik.

Álom vagy realitás egy új építésű lakás?

Nem vagyunk egyszerű helyzetben, ha leendő otthonunknak egy új építésű lakást tervezünk. Az okok sajnos jól ismertek: az infláció, a drága lakáshitelek, valamint a geopolitikai események együttesen olyan hatást fejtenek ki, ami megnehezíti az új lakás megvásárlását.

Az ugyan tény, hogy az infláció lassulni kezdett, ahogy az is, hogy az MNB csökkentette az alapkamatot, ennek ellenére a jelenlegi körülmények sokakat távol tartanak az újlakás-piactól. Ez a jelenség egyben azt is eredményezte, hogy a már korábban kialakult kínálati piac érdemben nem változott, a vásárlók többsége eltűnt a piacról. Érthető ez a visszafogottság, hiszen ha magas a bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság, akkor hajlamosabbak vagyunk kicsit visszább lépni még akkor is, ha minden vágyunk egy új építésű lakás.

Annak ellenére, hogy úgy tűnhet, jelenleg korlátozott lehetőségeink vannak egy új építésű ingatlan megvásárlására, korántsem kell letennünk a céljainkról. A lakáshoz jutásunkat nagyban megkönnyíthetjük, ha figyelmesek vagyunk, és kihasználjuk az elérhető lehetőségeket. Ide sorolhatjuk a még idén elérhető nagyvárosi CSOK-ot, a Babaváró hitelt, valamint a 2024-től elérhető CSOK Pluszt. További kedvező hír, hogy a lakástámogatásokon túl is van mozgástér, ami a jelenlegi gazdasági környezetben még inkább felértékelődik, és sokakat segíthet hozzá a már régóta vágyott új lakáshoz.

Tízmilliós kedvezmény a Metrodom River lakóparkban

A Metrodom River lakóparkban úgy tűnik, hogy már most karácsony van, ennek pedig azok örülhetnek leginkább, akik a lakásvásárlást az anyagi kihívások miatt halasztották el. A különleges év végi akció keretében minden lakás árából 10 millió forintot elengednek, ami még “békeidőkben” is hatalmas kedvezménynek számítana, a jelenlegi helyzetben viszont egy szinte kihagyhatatlan lehetőségnek felel meg. 

Ez a tízmilliós kedvezmény ráadásul nem követel meg a vásárlótól semmilyen kompromisszumot, nem kell lemondani sem a minőségi kivitelezésről, sem a családias, nyugodt lokációról sem. A Metrodom River a XI. kerületben, a Duna közvetlen közelségében épülő prémium lakópark, ami az új építésű társasházak hazai piacán különlegességnek számít. Kivételes fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert. A változatos méretű exkluzív lakások örök dunai panorámával, közvetlenül a Duna-parton, autómentes belső parkkal, prémium szolgáltatásokkal (óvoda, bölcsőde, wellness-fitness, közösségi csónakház, irodák, üzletek) a kompakt városfejlesztés tökéletes példái.

Túl szép, hogy igaz legyen? Higgy a szemednek!

Még egy tízmilliós kedvezmény mellett is komoly elhatározás belevágni a lakásvásárlásba, hiszen megannyi részletre kell odafigyelni. Amennyiben mi is így vélekedünk, külön kedves lesz számunkra, hogy a Metrodom River lakópark egy nyílt napra invitál bennünket december 8-án, pénteken és 9-én, szombaton 9.00-17.00 között.

Ennek a nyílt napnak azért van nagy jelentősége, mert így megismerhetjük leendő otthonunkat, illetve annak közvetlen környezetét, a megszerzett benyomások pedig segíthetnek minket a végleges döntés meghozatalában. Vagyis nem kell látatlanban elköteleződnünk, nincs rizikó, nem lesznek szürke foltok, amik esetleg elbizonytalaníthatnának minket.

A Metrodom River lakópark nyílt napján megtekinthetünk egy berendezett okosotthont, a lakópark privát fitnesztermét és szaunáját, a tetőteraszról megcsodálhatjuk a kilátást, a lakópark zárt udvarában a kültéri fitnesztermet és a játszóteret, valamint a hatalmas átriumos lobbyt és a lakóparkhoz tartozó sétányt is. Abban az esetben pedig, ha a bejárás során kérdéseink lennének, a Metrodom River lakópark értékesítői minden választ megadnak számunkra.

A nyílt nap már a felsorolt program alapján is nagyon hasznos lesz, a hangulatra sem lehet majd panaszunk. A szervezők hamisítatlan ünnepi hangulattal várnak minket, így az adventi dekoráción túl az italkínálat között a forró tea, és a főzött kakaó szerepel, míg az ételkínálatban a sült gesztenyét, a kézműves perecet, és a házi bajor csemegét találjuk, ráadásul a mintalakásban téli tortafalatokat is megkóstolhatunk.

Fontos, hogy a nyílt napon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, így mielőbb érdemes bebiztosítanunk a helyünket.

Amikor minden részlet összeáll

Szinte már egy előrehozott karácsonyi ajándéknak tűnhet, ha lakásvásárlás előtt egy ennyire kedvező helyzetbe kerülünk. Adott egy egyedülálló lokációban fekvő prémium lakópark, egy minden igényt kielégítő exkluzív lakás, és a széleskörű szolgáltatások kínálata. Ráadásul ezt az idilli új életet a különleges év végi akciónak köszönhetően 10 millió forint kedvezménnyel lehet a miénk. Így egy kis szerencsével karácsonykor már együtt tervezgetheti új lakásának berendezését.

Ismerjük meg és használjuk ki ezt a különleges akciót, és spóroljunk meg 10 millió forintot a költözésnél.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!