Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Lakás Budapesten 30 millióból? Lehetséges!

A használt lakások piacát 2021-ben is a forgalombővülés és az áremelkedés jellemezte. A drágulást, valamint a növekvő adásvételeket látva hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy Budapesten már lehetetlen 30 millió forintból lakást venni. Ennek ellenére az ingatlan.com adatbázisában kedvünkre válogathatunk a 30 millió forint alatti ingatlanok közül. Ezek közül mutatunk most 6+1 megtekintésre érdemes lakást. Ha pedig megtaláltuk álmaink otthonát, a money.hu segítségével a hitelügyintézést egyszerűen és gyorsan elintézhetjük.

Kellemes hangulat, nyugodt környezet Újpesten

Érdemes megvizsgálni Újpesten a kínálatot, mert itt is találni lakást 30 millió forint alatt. Az egy szobás, 52 négyzetméteres, földszinti ingatlan a Nádor utcában várja leendő tulajdonosát. A felújított, világos és fiatalos lakás redőnnyel, műanyag nyílászárókkal, illetve új elektromos fűtőtestekkel rendelkezik. Ezen kívül egy közel 3 négyzetméteres loggia is tartozik hozzá, ami a konyhából nyílik.

Ékszerdoboz Józsefvárosban

A VIII. kerületben várja következő lakóját ez a 27 négyzetméteres, felújított, egy szobás téglalakás. A földszinti, galériás ingatlan fűtését applikációról is működtethető falipanel biztosítja. Bevásárlási lehetőségek és szolgáltatások pár perces távolságban. Autóval és közösségi közlekedéssel egyaránt gyorsan megközelíthető.

Tökéletes kislakás a Göncz Árpád Városközpont közelében

A XIII. kerületi Visegrádi utcában kínálják megvételre ezt a 35 négyzetméteres, földszinti, másfél szobás téglalakást. A teljeskörűen felújított ingatlanban új víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, hideg- és melegburkolatok, valamint a letisztult és fiatalos kialakítás szolgálja a magas komfortszintet. A lakók feltöltődését pedig a pár perces sétatávolságra található Duna-part, valamint a saját belső, zárt udvar garantálja.

Téglalakás a Bosnyák tér közelében

Zuglóban, a Bosnyák tér közelében találjuk ezt az átlagos állapotú, földszinti, 54 négyzetméteres téglalakást. A két szobás ingatlan már korszerű, műanyag ablakokkal, új villanyvezetékekkel és felújított fürdőszobával várja leendő tulajdonosát. Ezen kívül tartozik még a lakáshoz egy 10 négyzetméteres, zárható tároló is.

Erkélyes panellakás Pesterzsébeten

A pesterzsébeti Baross utcai lakótelepen eladó ez a felújított, egy szobás, 41 négyzetméteres, impozáns, nagy erkélyes, modern panellakás. Az 5. emeleti ingatlanban megtörtént a teljes vezetékcsere, a lakás világosságáról pedig a nappaliban található hatalmas thermo üvegajtó gondoskodik. A fűtést házközponti fűtés biztosítja, a meleget pedig egyedi mérőkkel tudja a leendő lakó szabályozni, valamint a saját igényeihez igazítani.

Két szobás, erkélyes, jó elosztású Pestszentlőrincen

A XVIII. kerületi Havanna-lakótelepen kínálják eladásra ezt a 10. emeleti, 53 négyzetméteres, két szobás, erkélyes, jó állapotú panellakást. A szobái laminált padlólappal burkoltak. A nyílászárókat pár éve cserélték, amikre szúnyogháló és redőny is került. A lakás fűtését egyedi mérős távhő biztosítja, a nappaliban pedig klíma emeli a komfortérzetet.

Panel parkos környezetben Csepelen

A Csepelen található Ady Endre úti lakótelep ad otthont ennek a 6. emeleti, panelprogramos, felújított, 46 négyzetméteres panellakásnak. A másfél szobás, jó elosztású, világos lakás nyílászáróinak, víz-és villanyvezetékének cseréje megtörtént. A lakás zöld, parkos környezetben fekszik, a Duna-part ráadásul pár perc sétára található. Közlekedés szempontjából kiváló helyen van, a belváros gyorsan elérhető.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!