Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Konferenciaterem az irodában? Igen, toplistánkban mutatjuk!

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.05.09.

Az otthoni munkavégzés az utóbbi években már teljesen elfogadott és hatékonyan alkalmazott forma lett a munka világában. Ennek ellenére vannak olyan területek és szektorok, ahol a “klasszikus” irodai munka jelenti a megoldást, főleg, ha a sűrű megbeszélések és konferenciák is részei a napi munkavégzésnek. Mostani összeállításunkban a budapesti irodapiacról hozunk 5 olyan létesítményt, amihez konferenciaterem is tartozik.

Központi elhelyezkedés

A  Váci úti irodafolyosón, az M3 metrómegálló közvetlen közelében találjuk a Balance Loft gyönyörű irodaépületét. A hatékony térkihasználás, a modern technológiák alkalmazása, a zöld megoldások használata, valamint az egyedülálló design mellett a BREEAM és Access4You minősítés garantálja a minden igényt kielégítő munkakörnyezetet. Nem jelent problémát az sem, ha napi munkavégzésünkhöz elengedhetetlen a konferenciaterem, a Balance Loft erre is megoldást nyújt.

Modern megvalósítás műemléki köntösben

A budai hegyek lábánál, Óbuda központjában egy 5000 négyzetméteres területen tárul elénk a Bécsi Corner irodaház műemléki épülete. A 2009-ben épült ingatlan úgy rendelkezik a modern irodai munkavégzés minden adottságaival, hogy mellette hűen őrzi a régmúlt emlékeit is a védett műemléki épületek eredeti formában való megtartásával. A tradicionális építészeti stílust mellé egyedülálló elhelyezkedés társul és természetesen itt is elérhetőek a változatos és inspiráló belső terek, a kiemelkedő műszaki színvonal, valamint a konferenciaterem is.

Iroda a repülőtér szívében

A BUD Office Center különleges elhelyezkedése egy igazán unikális környezetbe “repíti” az itt dolgozókat. Az irodaépület a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett, a Terminál 1 és a Terminál 2 között kapott helyet. A lokáció népszerűsége miatt az ‘A’ épület mára teljes kihasználtság mellett üzemel. Így a rekonstrukciós folyamat következő lépéseként a B irodaház felújítására kerül sor, ami már az új bérlőkkel való megegyezés és egyeztetés után indul el. A felújítás után pedig már a legmodernebb technikai megoldásokkal felszerelt, fiatalos megjelenésű, open-office területeket vehetik használatba a munkavállalók, amibe természetesen az elengedhetetlen konferenciaterem is beletartozik.

Belvárosi origó

A City Center irodaház központi elhelyezkedésének kiemelkedő előnye abból fakad, hogy Budapest szívében, a Bajcsy-Zsilinszky és Andrássy út kereszteződésénél található. A létesítmény műszaki paraméterei maximálisan megfelelnek a XXI. század kívánalmainak, ide sorolhatók a nyitható ablakok, a négycsöves fan-coil-rendszer, a belső árnyékoló-rendszer, valamint a környezettudatos életmódot támogató kerékpártárolók. Nem elhanyagolható az a jellemzője sem, hogy egy 220 személy befogadására alkalmas konferenciaközponttal is rendelkezik az épület.

Prominens környezet Vízivárosban 

A Víziváros Office Center válogatásunk utolsó szereplője, amit a Kapás utcában csodálhatunk meg. A 2005-ben épült irodaház modern külsővel és korszerű műszaki megoldásokkal biztosít optimális irodai környezetet. Ráadásul 2015 júniusában az energiahatékony üzemeltetésért és üzemben tartásért megkapta az arany fokozatú LEED minősítést. A fenntarthatóság mellett a komfortos munkavégzés is kiemelten figyelmet kapott, amit a nyitott terű és sűrű beosztású irodák kialakítása, a számítógéppel vezérelt épületüzemeltetés, a videokamerás megfigyelés, a 6 korszerű gyorslift, a négycsöves hűtő/fűtő fan-coil-rendszer, valamint az elmaradhatatlan konferenciaterem biztosít.

Kiadó irodák

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!