Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Kivételes otthonok: 5+1 lenyűgöző lakópark

Az ingatlan.com innovatív funkciói közé tartozik a lakópark kereső, melyen jelenleg több mint 120 új lakópark között tudsz válogatni elhelyezkedés, szobaszám, alapterület és ár szerint! Az adott lakópark oldalán pedig részletesebben olvashatsz az épület előnyeiről, milyen szolgáltatóegységek, közintézmények és szórakozási lehetőségek vannak az épület környékén. Válogatásunkban összegyűjtöttünk nektek  5+1 lenyűgöző és népszerű lakóparkot az ország különböző pontjairól!

Modern elegancia

Világhírű tervezőcsapat Szegedre hozta a modern építészet és technológia legjavát. Modern elegancia és kényelem a városközpontban, a kertvárosi élet minden előnyével. A Cédrus Liget teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nem kell kompromisszumokat kötni a kényelmes otthon és a belváros közelsége, a saját kert és a parkolóhelyek tekintetében.

Álomotthon a Festetics Kastély szomszédságában

A Keszthely Bay Resort kisvárosias lakóövezetében, csendes környéken található, mindössze egy perc sétára a Balaton partjától. A lakópark kétszobás, kompakt otthonoktól a fényűző, hatalmas terekkel, valamint káprázatos teraszokkal rendelkező penthouse lakásokig széles skáláját kínálja az ingatlanoknak. Valamennyi lakása energiatakarékos és megfelel a Zöld Otthon Program feltételeinek.

Duna-parti kényelem

A Duna pesti oldalának mesés szakaszán, a Marina-parton épülő, négy épületegyüttesből álló lakópark, több mint 300 modern, exkluzív kialakítású otthonnal vár! Tervezése során egy minden igényt kielégítő lakókörnyezetet hoztak létre, ami nyugalmat és maximális kényelmet biztosít az intenzív nagyvárosi életmódot élők számára.

Lenyűgöző panoráma

Debrecenben az Egyetem Tower néven épülő lakópark 65 exkluzív lakást kínál, melynek mindegyike környezetbarát és komfortos technológiával rendelkezik. A régióban egyedülálló módon autóliftes mélygarázs épül, valamint a tetőteraszon panorámás napozó, medence, jakuzzi és szauna várja a pihenni vágyókat a város felett. Az átadás 2022 decemberében várható.

Rendhagyó formavilág

Győr mellett, Vámosszabadiban helyezkedik el ez a rendhagyó formavilágú társasház, a Zöld Sziget Lakások, amely 15 lakásból áll. Minden lakásban intelligens vezérlésű, elektromos padlófűtés található, de lehetőség nyílik lakásonként napelemes csomag vásárlására is.

“Város a városban”

A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja, amely a Törökbálinti-tó mellett helyezkedik el. Minőségi kivitelezés, zajmentes otthonok, és a legmodernebb gazdaságos hűtő-fűtő rendszerek várják a vásárlókat.

Még több lakópark

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!