Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Készüljünk a nyárra: 5 nagyszerű hobbitelek

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.04.25.

Közeledik a nyár, a jó idő, vele együtt pedig a hobbitelek időszaka is. Bár ezen a piacon is érződik az árváltozás, még így is sokan fordulnak a telkek felé és választják a természetközeli kikapcsolódást. Mostani toplistánkban 5 nagyszerű hobbitelket mutatunk meg, ráadásul válogatásunkba belecsempésztünk egy igazi kuriózumot is.

Nyugalom és feltöltődés a Balatontól délre

Toplistánk első állomása Somogy megyében, Tab hangulatos városában vár minket. Itt kínálják eladásra ezt a 1826 négyzetméteres zárttelket, valamint a rajta álló házat. A tele Tab egy nyugodt, csendes részén helyezkedik el, amihez csodálatos kilátás társul. Maximálisan alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra.

Körpanorámás présház a Dunántúlon

Kecskédet elhagyva vegyük az irányt Zala megyébe. Keszthelyen tárul elénk ez a körpanorámás, összközműves építési telek, valamint a hozzá tartozó présház. Az 1780 négyzetméteres telek nagy részén szőlőt, míg a kisebbik részén gyümölcsöst telepítettek. A kétszintes présház megközelítőleg 40 négyzetméteres és a pince fölötti, tartósabb tartózkodásra is alkalmas lakrész nappaliból, konyhából, fürdőszobából és mellékhelyiségből áll. A teraszról, valamint a telek egész területről pedig bármikor gyönyörködhetünk a lenyűgöző körpanorámában.

Borkedvelők számára

A Tolna megyei Kocsolán eladó vegyes falazatú présház és a közel fél hektáros terület egész biztosan minden borkedvelő figyelmét felkelti. Az ingatlan kialakítása és berendezése a szőlőművelés és a néprajz szépségének jegyében valósult meg, amiben a kandalló nem csak a fűtés, hanem a páratlan hangulat megteremtését is szolgálja. Ideális családi összejövetelekre, sütés-főzére és kertészkedésre egyaránt.

Hobbitelek Budapest mellett

A Budapesttől egy rövid autóút alatt elérhető Sóskút túránk következő megállója. Az Öreghegyen lehet a miénk ez a 978 négyzetméteres, művelés alól kivont zártkert. A gondozott, örökzöldekkel, meggyfákkal és dísznövényekkel beültetett telken egy 26 négyzetméteres faház áll, ami alatt egy betonból készült pince is található. A telken található továbbá egy megközelítőleg 10 négyzetméteres, palatetős melléképület is. A kert alsó részén akár 3 gépkocsi parkolása is megoldható.

+1: Hobbitelek jurtával

Mai kirándulásunkat Pilisvörösváron zárjuk. A hegyoldalban elhelyezkedő, panorámás, 830 négyzetméteres zártkerti telek kiválóan alkalmas a pihenésre és a családi, baráti összejövetelekre. Különlegessége mégsem csak ebből fakad, hanem a rajta megtalálható jurtából is. Egyediségének és kényelmes kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt a kikapcsolás során.

Még több eladó telek

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!