Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Kecskeméti toplistánk: 4 kiadó otthon, plusz egy iroda

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.06.08.

Bács-Kiskun megye székhelye, az ipari fejlődéséről méltán „Hírös”, Kecskemét. Gazdag munkahelykínálata mellett a csodás alföldi látnivalók, és a programok tárháza teszi vonzóvá a várost. Lehetőségeit körbejárva 5 varázslatos kiadó ingatlan került a legfrissebb toplistánkba. Nézzük is meg, miért különlegesek ezek a kecskeméti ingatlanok!

Álom luxuskivitelben

A történelmi belváros hatalmas, panorámás lakása viktoriánus hangulatával igazán különleges otthont kínál: álom, luxuskivitelben.
110 négyzetméteren kiváló minőségű anyaghasználattal alakították ki a magas belső tereket. Két egyedi tapétás szobájában eredeti fa parketta, míg az amerikai konyhában gránit burkolat emeli a lakás színvonalát. A melegről padlófűtés, egyedi mérésű távfűtés gondoskodik, nyáron pedig légkondicionáló biztosítja az ideális hőmérsékletet.

Csend és kényelem munka közben is

Csendes környéken nem csak a pihenés, de a munka is sokkal kellemesebb. Ez a 140 négyzetméter alapterületű, 2 szintes ingatlan otthonos munkakörnyezetet biztosít bérlőinek. A három irodai szoba akár tárgyalóként, akár munkaállomásként is használható, mindez rugalmasan alakítható ki az igények szerint. Dupla fürdőszobája és főzőfülkéje használóinak kényelmes megoldást, a tágas ügyfélforgalmi tér pedig ideális környezet kínál a vendégek, partnerek fogadására. A belvárosban egy ilyen zajmentes, mégis jól megközelíthető iroda igazi kincsnek számít.

Újszerű tégla lakás Kecskemét szívében

Kecskemét Belvárosában keresi bérlőjét ez a háromszobás, 82 négyzetméteres, igényesen berendezett teraszos lakás. Az ingatlan egy nemrég épült társasház földszintjén helyezkedik el, így a lépcsőzés sem jelent nagy terhet a következő lakóknak. Az azonnal költözhető ingatlan beépített konyhagépekkel, háromrétegű ablakokkal, padlófűtéssel és mennyezeti hűtéssel várja a bérlőjét.

Bútorozott sorház

Kecskemét kiadó ingatlanait szemléző utazásunk következő megállója Petőfiváros. Itt kínálják kiadásra a képen látható négyszobás, 130 négyzetméteres új építésű ikerházat. Az új bútorok, a 30 négyzetméteres terasz, a saját kert, valamint a dupla garázs pazar életszínvonalat garantál a lakóknak.

Iroda az irodaházban

A kecskeméti ingatlanválogatásunk sorában végül ismét egy remek iroda. Szintén a belvárosban, frekventált helyen található az az irodaház, amely a 2. emeletén nagyobb vállalkozás vagy orvosi rendelő számára kínál kitűnő lehetőséget. A 185 négyzetméteres, „A” kategóriájú, légkondicionált iroda vezetői szobával, tárgyalóval, mosdókkal, klímával, beépített bútorokkal ellátva ideális lehetőséget kínál a cégvezetéshez.

Kiadó kecskeméti ingatlanok

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!