Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Ingatlan: venni vagy eladni érdemes most? – élő adás a 2024-es lakáspiaci kilátásokról

  • 3 perc olvasási idő
  • 2024. január 9.

Repülőrajttal kezdte az évet a lakáspiac, ezzel végérvényesen hátrahagyva a negatív rekordokat döntögető 2023-as időszakot. Adódik hát a kérdés: eljött végre a fellendülés, és most érdemes lakást eladni, illetve venni? Csatlakozz te is 2024.01.15-én 17:30-kor Facebook Live eseményünkhöz, ahol profi szakemberek beszélik át, hogy mit tartogat idén a lakáspiac a vevőknek és az eladóknak, ráadásul a vendégek a nézők egyéni kérdéseire is válaszolni fognak.

2024 a vevők és az eladók éve lesz?

2023 több szempontból sem kedvezett az eladóknak és a vevőknek, az viszont már most látszik, január 1-jével visszatért az élet a lakáspiacba. A nagyon erős évkezdésre számítani lehetett a tavaly pangás után, hiszen sokan odázták el a vásárlást és az eladást is, hiszen a korábbi körülmények nem kedveztek számukra. Sok vevőjelölt várt a januártól elérhető új vagy a bővített lakástámogatási konstrukciókra, azaz a CSOK Pluszra és a falusi CSOK-ra, de a javuló gazdasági környezet, valamint mérséklődő lakáshitelek is a keresletbővülést támogatják.

Vagyis azok a vevők és eladók, akiknek nem kedvezett 2023, joggal tehetik fel a kérdést, hogy eljött végre a fellendülés, és most érdemes lakást venni, illetve eladni?

Miről lesz szó a Live-ban?

A Live-ban Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője, valamint Movik Gabriella, az Ingatlan Coach ingatlaniroda tulajdonosa adják meg a választ a lakáspiac nagy kérdésére: most kell venni és eladni?

Az adásban szó lesz arról, hogy 

  • mi várható idén az ingatlanpiacon, 
  • milyen tényezők befolyásolják a 2024-ben ingatlanpiacot,
  • valamint, hogy milyen lehetőséget tartogat a CSOK Plusz és az új lakástámogatási elemek a vevők és az eladók számára.

Az adásban természetesen a nézői kérdések is főszerepet kapnak, így a kommentekben feltett kérdésekre és egyéni élethelyzetekre is választ kaphatnak azok, akik végigkövetik az adást.

Mikor és hol követhető a Live?

Időpont: 2024.01.15. 17:30

Helyszín: Ingatlan.com Facebook-oldala

Tarts velünk te is az eseményen, és tudd meg, hogy miért most jött el az ideje a vásárlásnak és az eladásnak!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!