Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Húsvéti nyúl ingatlan.com módra

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.04.18.

Rendhagyó formában jelentkezik szokásos toplista rovatunk. Mostani összeállításunkban is ingatlanokat mutatunk, de húsvét alkalmából egy kis csavarral éltünk a válogatás során. A bemutatott 5 ingatlan egy dologban megegyezik: elhelyezkedés terén mindegyikük kapcsolódik a húsvét egyik leghíresebb jelképéhez, a húsvéti nyúlhoz.

Felújított lakás Csepelen

Budapest XXI. kerületében, a Nyuszi sétányon kínálják eladásra ezt a 64 négyzetméteres, loggiás, felújított lakást. Az ingatlan kényelmes elosztása révén alkalmas akár nagyobb családok számára is, hiszen a nappalin kívül három kisebb szoba, teljesen felszerelt és tárolóval rendelkező konyha, valamint fürdőkádas fürdőszoba biztosítja a kényelmet. A felújítás során megújultak az elektromos vezetékeket, aljzatokat és a nyílászárókat is modernizálták, valamint erősebb hőszigetelést is kapott, így költözés során az ingatlan további ráfordítást nem igényel.

Polgári hangulat ősfás környezetben

Továbbra is maradunk Budapesten, ahol a II. kerületi Nyúl utcában lehet a miénk ez a 72 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes tégla lakás. Az ingatlannak az ősfás környezetben elterülő, 1920-as években épült villaépület ad otthont. A lakásban 2015-ben megvalósul a villany-, víz-, és gázvezetékeket felújítása, valamint a burkolatok cseréjéről is gondoskodtak mindegyik szobában, a fürdőszobában és a konyhában is.

Az egyedülálló hajdúság

Derecske egyedi és magával ragadó városában járunk. Itt várja új lakóját a Nyúl utcában ez a 734 négyzetméteres telken álló 72 négyzetméteres, háromszobás családi ház, amihez tartozik még egy 43 négyzetméteres melléképület is. Az udvaron garázs segíti a parkolást, a telken található gazdasági épületeket pedig az új tulajdonos az elképzeléseinek megfelelően hasznosíthatja.

Panorámás kilátás és borospince

Összeállításunkat Győr-Moson-Sopron megyében, Nyúl településén folytatjuk. Nem mindennapi ajánlattal találkozhatunk itt, hiszen egy olyan családi házat kínálnak megvételre, amihez egy vendégház is tartozik. A négy épületből álló komplexum 2020 őszén teljes körű felújításon esett át, így összesen tizenhárom szobával, hat konyhával, két borospincével és egy fedett kerthelyiséggel várja azokat, akik ki szeretnének kiszakadni a város zajából.

Modern és igényes kivitelezés

Húsvéti összeállításunk végén is maradunk a Győrtől pár kilométerre lévő Nyúl településen. Nyúlhegyen kezdhetünk új életet ebben az újonnan épülő, igényes kialakítású családi házban. A nappalival és három szobával rendelkező ingatlan alapterülete nettó 100 négyzetméter. A praktikusan tervezésnek köszönhetően pedig a szobákon kívül tágas és napfényes amerikai konyhás nappali, gardrób, kamra, szélfogó, közlekedő, fürdőszoba, háztartási helyiség és egy külön mellékhelyiség is helyet kap, így akár családosok számára is remek választás lehet.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!